You are here
Home > X Masak-memasak bersama Chef BroF > Bila Tukang Masak Ketagih Dengan Facebook

17,443,789 total views, 3,000 views today

Bila Tukang Masak Ketagih Dengan Facebook

Penangan Facebook group Sahabat Blogger semakin menjadi-jadi.

Notification bertubi-tubi sehinggakan traffik ke group ini penuh sesak. Kalah Facemash yang Mark Zuckerberg hasilkan sebelum facebook.

Dan kesannya drastik menyebabkan kadar mereka yang melepak meningkat, dan tahap keaddiction mereka melampaui batas rutin biasa mereka.

Tdak terkecuali dengan beberapa tukang masak yang menyebabkan breakfast pagi ini tidak dibuat  sama ada di dapur sendiri mahupun di world cafe.

Nama pun tukang masak @ Chef, pasti topik berkisarkan makanan

“Kau pernah makan laptop masak 3 rasa x?”

“Ngidam nak makan macbook pro masak stim”

“Blend Blackberry & BlueBerry buat jus, mesti sedap”

Bicara Bro : Adeh, x breakfast aku hari ini. Lunch terus la

Gambar tue ada rupa cam Mat Gebu tak?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “Bila Tukang Masak Ketagih Dengan Facebook

    1. try la… senang je nak masak…

      tapi bahan masakan kena stimkan sampai lembut & aromanya naikan selera 🙂

    1. kalau ikutkan cafe world, mmg dah hangus dah pun

      kalaui ikutkan dapur betul pulak, memang tak berasap

Leave a Reply

Top