You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bila Traffic Light Tidak Berfungsi

17,421,131 total views, 2,952 views today

Bila Traffic Light Tidak Berfungsi

Agak lewat juga bro sampai ke office hari ini.

Tidak boleh memecut seperti kebiasaan. Memang jadi pemandu berhemah sepanjang pemanduan.

Semua ini gara-gara black out di kawasan bro.

Habis semua traffic light tidak berfungsi. Dan kawasan tersebut memang kawasan kemalangan dimana ada saja kemalangan even ada traffic light. [ingat lagi kes bulan lepas budak politeknik berkecai kepala kena langgar lori kat traffic loght].

Dan bro ada gak bercadang nak mengisi minyak,

Masa lalu depan stesen minyak, bro mendapat instinct mesti sistem dorang tergendala.

Bicara Bro : Masa polis time-time cam nie, cuba kawal lalu lintas sikit. Bahaya tengok kereta dok pecut lebih 100km/j di jalan utama.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Bila Traffic Light Tidak Berfungsi

    1. w’salam

      itu yang membahaya tadi.. bro pun risau… walaupun selama nie bro selalu gak pecut2 nak g koje…

      tapi bro tetap ingat pada pengguna yang lain

    1. sonoknye ek.. cam bro jarak lebih kurang 12KM.. kena tempoh 5 traffic light…

      dan bro selalu wat strategy pastikan 5-5 traffic light tue hijau tiap kali bro lalu.. n hasilnya, sungguh memberansangkan..

      kecuali awal2 lagi dok mengekor bontot lori besar je..T-T

    1. bro mmg kaki pecut pun.. siap ade mbe2 dh time race nk masuk office..

      tapi bila keadaan cam td.. semua bawak leklok… bahaya..

      kes budak poli tue.. die yg langgar lampu merah.. kepala berkecai.. tayar lori still atas badan die

    1. nak buat cam mne kan.. redha je la..

      tp kenkadang orang lain pulak tak hiraukan keselamatan kita juga

Leave a Reply

Top