Sekali ada insan yang bikin bro panas time-time kelaparan ini.

Dia perkena Beriani Ayam Kampung. Mana nak cari kat area sini, Beriani Gam adalah

Ija : Saye lapo.. Ade sape2.. Nak manjer sy..
Bro : Jom makan… Bro lapo gak nie

Ija : Baru pas makan ni bro.. Bro makan ape?
Bro : Bro xmakan kot ija. Tak de selera

Ija : Susah hati ke bro
Bro : Lebih kurang la. Cadang nak perkena Beriani Gam kat sini
Ija : Baru je pas makan nasi beriani.. Huu

Bro : Amboi ija.. Saje nk panaskan hati bro ek..
Ija : Hehe.. Mmg betul pn aku makan nasi beriani td :)
Bro : Adeh adeh adeh.. perut bro berokestra mendendangkan lagu “Keroncong untuk Ija”

Bicara Bro : Ini bukan entry syok sendiri. Tetapi entry kelaparan.

Anyway Thank buat Heliza yang sudi bersembang dengan bro sepanjang minggu ini & sudi datang terjah & komen di teratak buruk bro ini

If bro marah-marah, sekali tengok mata Ija cam dalam pic ini, confirm tak jadi nak marah.

Nak letak link perhargaan buat member #kakimakan iaitu Hilal Azmi [moh terjah blog dia]