You are here
Home > Bersama BroFramestone > Beriani Ayam Kampung

17,423,222 total views, 5,043 views today

Beriani Ayam Kampung

Sekali ada insan yang bikin bro panas time-time kelaparan ini.

Dia perkena Beriani Ayam Kampung. Mana nak cari kat area sini, Beriani Gam adalah

Ija : Saye lapo.. Ade sape2.. Nak manjer sy..
Bro : Jom makan… Bro lapo gak nie

Ija : Baru pas makan ni bro.. Bro makan ape?
Bro : Bro xmakan kot ija. Tak de selera

Ija : Susah hati ke bro
Bro : Lebih kurang la. Cadang nak perkena Beriani Gam kat sini
Ija : Baru je pas makan nasi beriani.. Huu

Bro : Amboi ija.. Saje nk panaskan hati bro ek..
Ija : Hehe.. Mmg betul pn aku makan nasi beriani td ๐Ÿ™‚
Bro : Adeh adeh adeh.. perut bro berokestra mendendangkan lagu “Keroncong untuk Ija”

Bicara Bro : Ini bukan entry syok sendiri. Tetapi entry kelaparan.

Anyway Thank buat Heliza yang sudi bersembang dengan bro sepanjang minggu ini & sudi datang terjah & komen di teratak buruk bro ini

If bro marah-marah, sekali tengok mata Ija cam dalam pic ini, confirm tak jadi nak marah.

Nak letak link perhargaan buat member #kakimakan iaitu Hilal Azmi [moh terjah blog dia]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Beriani Ayam Kampung

    1. sabar ek Amal, sebarang ketidak puashatian.. kita jumpa masa gath…

      nak try ayat ija untuk join sama la.. ok x

    1. belanje… bukan manje…bahaya manje2 dengan artis nie…

      so elok amik langkah berjaga2 kan..

      lapo ek.. jom mamam

    1. diet…?? xperlu kot… jom makan.. makan.. makan (sambil wat aksi pukau peanut he..23x)

      nk tip kena tanya dia ๐Ÿ™‚

    1. tukar angin pula… mana ada skandal.. just kawan je

      “yup kami hanya kawan”

      ok bro dah hafal ayat ini if ade media yang tanya he..23x

    1. xde la anggau… coz dari dulu memang minat kat dia.. baru2 nie je dapat bertegur n bersembang

      tp mmg betul2 pun

    1. daun beli kat pasar pagi tadi…

      sama la.. bro petik daun ulam je… petik terus basuh n makan.. xpyh tgu lama2

Leave a Reply

Top