You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Berada Di Jabatan Perdana Menteri (JPM)

17,459,158 total views, 2,325 views today

Berada Di Jabatan Perdana Menteri (JPM)

Bro pagi ini berada di Jabatan Perdana Menteri.

Maaf bz sikit sejak berkerja semula. Jangan blame if blog bro makin sunyi dan tidak menarik 🙂

Bicara Bro : Tiap kali ke sini, bro tetap tidak berkesempatan nak bergambar. Datang pun masuk ikut pintu belakang. Lalu beberapa lalaun bersekuriti.

Cam tak de life je kerje dalam JPM nie [jangan tanya bro kenapa he..23x dh masuk baru tahu, lagipun bro tidak boleh berkerja dalam environment macam tue]

p/s- Entry autopublish

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Berada Di Jabatan Perdana Menteri (JPM)

    1. ops he…23x

      keadaan tidak mengizinkan… sebab tue bro mencari sesiapa yang sudi berkongsi artikel di situ

    2. harapnya cam tue la rima…

      bro akan update selalu blog ini. cuma maybe penulisan & info x segah dulu je 🙂

    1. xjumpa pun dengan dia..

      xperlu kot jadi setiausaha sulit dia… yang bro jumpa tue pun memang setiausaha sulit dia..

      meh jadi s/u sulit bro…??

    1. bro dah beberapa kali datang sane.. sistem keselamatan tidak seberapa bagus sgt..

      maybe sebab xde PM kot

Leave a Reply

Top