You are here
Home > Bersama BroFramestone > Belek-Belek Facebook, Jumpa Gambar Bro Time Muda

17,443,761 total views, 2,972 views today

Belek-Belek Facebook, Jumpa Gambar Bro Time Muda

Gambar tahun lepas kot, or maybe 2 tahun lepas.

Time kenduri kahwin kawan bro masa sekolah dulu. Jangan tanya apa-apa pasal gambar ini.

Bicara Bro : Tengok gambar nie terasa cam muda, awet muda kot. Ke jiwa muda he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

44 thoughts on “Belek-Belek Facebook, Jumpa Gambar Bro Time Muda

    1. ops huhuhu he..23x mana ada kacak la.. krg ada pulak yg serang bro melalui blog die nnt…

      time nie baru potong rambut kot

    1. hati xde la muda sngt.. jiw atue je kenkadang terasa makin muda.. he..23x

      terasa cam nk bukak cawangan he….23x

      handsome ke..? xde la.. besa2 je… riso ada statement2 kuar lagi kat blog yg anti bro 🙂

    1. he..23x nk nmpk muda boleh je… potong rambut.. adjust misai n janggut + jambang..

      then pakai baju ala2 orang muda gitew… then.. tada he..23x kan dah nmpk muda

    1. haaa…betullah tuh!

      sejak tice dpt pindah seremban…sthn x berblogging! hehehe….

      skrg mula balik stlh sthn berehat..hahaha…

    2. skrg mengajar kat seremban, duduk kat senawang..tice prasan tang “23x” tuh..tuh yg igt da lama x bersapa dgn bro framestone! hahaha…

  1. Bila bergambar dengan awek yg cun, dah tentu si teruna2 yang berpangkat pakcik akan jadi muda semual..he3.. Sbb tu dalam islam galakkan lelaki berkahwin dengan perempuan yang lebih muda.. tp klu dah jodoh tu xkisahlah..he3

    1. kalau dah jodoh nak wat cam mane kan… biar la dorg berumur asalkan nampak muda he..23x

      lelaki memang sentiasa muda he..23x tang jiwanya la kan

Leave a Reply

Top