You are here
Home > Uncategorized > Trafik Mencacak Penangan Ben Ashaari

17,436,578 total views, 433 views today

Trafik Mencacak Penangan Ben Ashaari

Siapa yang tidak mengenali Ben Ashaari.

Antara blogger yang semakin naik di persada dunia blogging. Dan merupakan antara blogger yang friendly dengan bro.

Hope akan ada masa untuk bro dan dia bertemu [harapnya la kan]

Semalam Ben telah mengadakan contest simple berbentuk Treasure Hunt.

Peh mencabar & blog bro menjadi salah satu lokasi pencarian walaupun apa yang di cari tidak di ketemui di blog bro yang tak ade pe2 nie.

Memang mencacak trafik yang datang ke blog bro.

Tetapi, apakan daya. Blog ini sudah tidak mempunyai BE. Tak kisah la, bukan penting pun BE, so elok diberi pada mereka yang masih belum beperluang

Bicara Bro : Trafik banyak masuk belum bermakna blog anda adalah yang terbaik. Kalau boleh biarlah tarfik yang berkualiti 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

50 thoughts on “Trafik Mencacak Penangan Ben Ashaari

    1. boleh tahan gak la….

      dalam tempoh 4 jam.. die wat 4 entry.. untuk contest tue je…

      memnag trafik mencacak je masuk

    1. he..23x nantikan bro ketulkan balik badan bro he..23x

      asik seketuk pack je kat perut nie.. mahu kembali kepada 6 packs

    2. b4 this tue.. bertahun2 gak la bunyinye he..23x

      nnt ade mase bro tunjukan bentuk badan bro tahun lepas… tue pun dah x taf dah

    1. w’salam…

      biar betul mat gebu datang ke blog nie he..23x

      tq tq… salam kenal… sorry sepanjang berblog tak pernah bertegur he..23x jrg wat blogwalking sebenarnye

    2. Thank… 🙂 insya’lah if keadaan mengizinkan pasti ada yang saya komen di blog mat..

      ada gak datang singgah cuma tidak tinggalkan jejak je

    1. mmg susah nak jupe sbb x famous mcm ben..ko agak2 laa bro nak banding camtue..sob2..haha…gath? errk ngk laa..xsure lagi..aku bukannye byk mase mcm kebanyakan blogger ni…..mase aku terhad..sob2..

    2. mu boleh je nk famous, g mana2 pun orang pandang he…23x

      xbanding2 pun…

      nk jumpa ko cam nk jumpe artis.. he..23x

      tue la.. rasanya hujung minggu gak dalam 20lebih bulan 1 nanti..

      leh la jumpe klu nk, dah lama sih kite xjumpe

    3. byk laa ko…aku rase byk kene perbaiki kt blog aku..template aku mcm boring + aku nak tukar header mcm xsempat plak..hahaha..laa ni tgh pk idea nk entry berkualiti sket..sket2 letak gambar jer takut org boring plak..plus aku xminat tulis dlm BM..tp ade gak malaun2 pi comment in BM..lol…tp niat blog mmg utk sharing…cukup laa skedar kenal org2 famous mcm ko…klo daa famous nnti nak korek idung kat public org nak snap gambar..lol..hahaha..mcm artis? maneder..ko ngarut..blogger ppuan yg cepat famous….

      p/s kene lebey byk camWhoring ke? owh no..haha..jupe laa nnti kalo ade mase…chow

    1. ops… xmampu nk wat cam die…

      kalau mampu dah buat dah…. habis blog korang kena selongkar he..23x

    1. maybe Page View boleh dijadikan pengukur kekualitian pelawat…

      UV, sesiapa pun boleh jadi UV…

      pelawat yang berkualiti adalah pelawat yang datang ke laman kita dan tidak terus menekan button pangkah untuk keluar dari laman kita

      kalau boleh biar la die duk usha seminit dua.. belek2 then tglkan jejak 🙂

      dan bukan sekadar datang semata-mata nak tinggalkan jejak spamming mereka

Leave a Reply

Top