Boleh dikatakan hampir setiap pagi kita dijamah dengan pangilan hangit yang berkeudara di Hot FM.

Kadang-kadang cam serius je & hangit je pada sapa yang kena. Siapa yang tak hangin kan?

Bro tidak terkecuali,

Time-time drive pergi kerja bro memang akan melayan feeling dengan Hot FM pada kelajuan +100Km/j kecuali membontoti lori & double line he..23x

Pangilan Hangit tidak mengenal mangsanya,

Blogger pun tidak terlepas dan tetap akan menjadi mangsa. Ada yang panas, ada gak yang ketawa lepas terkena. Dan lebih kejam dari Hot FM selalu buat, kerna si pemangil lebih mengenali anda dan tau banyak perkara pasal ada.

Dan tadi,

Bro hampir menjadi mangsa kerakusan pemangsa yang mencari mangsa untuk di hangitkan.

Bro hampir terserah no telefon bro kepada pemangsa melalui laman twitter

Hot : Oh, I Love Panggilan Hangat..Hopefully berjalan lancar…
Bro : siapa pulak mangsa korang kali ini?

Hot : Mu lah mangsanya..But it’s ok..Hari2 terima pun saya suka..hak3..
Bro : Meh bro hangitkan mu boleh, bak sini no mu…

Hot : Boleh-boleh… Tiada masalah 01########
Bro : Ye je nie no ko, try miscall kat no bro nie 01########, If xdapat bro anggap mu menipu

Hot : hik3.. Thanks bro for the no.. Boleh hangitkan ni.. Nak habaq nie, tue no Hanis Zalikha. Jangan call, nanti dia marah aku sebab sebarkan no dia

Bro : Cet [dalam hati : selamat tak berikan no betul kat makhluk Hot ini = Eyriqazz si penghangit rakan-rakan blogger]

Bicara Bro : Berhati-hati dengan rakan-rakan anda even dah lama kenal, kekadang mereka nie pandai mengenakan kita lagi-lagi nak mengeratkan hubungan kenkawan

Jangan jual no pada mereka yang baru dikenali,

Dan jangan gatai-gatai amik no yang sellau di iklan dalam toilet “Gadis Gersang, call no nie 01########

Blog bro boleh di view melalui Hp Nokia anda yang dikuasai oleh Nokia Ovi Store [klik untuk maklumat lanjut]