You are here
Home > Uncategorized > Tanda-tanda Anda Akan Terkena Pangilan Hangit

17,431,155 total views, 4,999 views today

Tanda-tanda Anda Akan Terkena Pangilan Hangit

Boleh dikatakan hampir setiap pagi kita dijamah dengan pangilan hangit yang berkeudara di Hot FM.

Kadang-kadang cam serius je & hangit je pada sapa yang kena. Siapa yang tak hangin kan?

Bro tidak terkecuali,

Time-time drive pergi kerja bro memang akan melayan feeling dengan Hot FM pada kelajuan +100Km/j kecuali membontoti lori & double line he..23x

Pangilan Hangit tidak mengenal mangsanya,

Blogger pun tidak terlepas dan tetap akan menjadi mangsa. Ada yang panas, ada gak yang ketawa lepas terkena. Dan lebih kejam dari Hot FM selalu buat, kerna si pemangil lebih mengenali anda dan tau banyak perkara pasal ada.

Dan tadi,

Bro hampir menjadi mangsa kerakusan pemangsa yang mencari mangsa untuk di hangitkan.

Bro hampir terserah no telefon bro kepada pemangsa melalui laman twitter

Hot : Oh, I Love Panggilan Hangat..Hopefully berjalan lancar…
Bro : siapa pulak mangsa korang kali ini?

Hot : Mu lah mangsanya..But it’s ok..Hari2 terima pun saya suka..hak3..
Bro : Meh bro hangitkan mu boleh, bak sini no mu…

Hot : Boleh-boleh… Tiada masalah 01########
Bro : Ye je nie no ko, try miscall kat no bro nie 01########, If xdapat bro anggap mu menipu

Hot : hik3.. Thanks bro for the no.. Boleh hangitkan ni.. Nak habaq nie, tue no Hanis Zalikha. Jangan call, nanti dia marah aku sebab sebarkan no dia

Bro : Cet [dalam hati : selamat tak berikan no betul kat makhluk Hot ini = Eyriqazz si penghangit rakan-rakan blogger]

Bicara Bro : Berhati-hati dengan rakan-rakan anda even dah lama kenal, kekadang mereka nie pandai mengenakan kita lagi-lagi nak mengeratkan hubungan kenkawan

Jangan jual no pada mereka yang baru dikenali,

Dan jangan gatai-gatai amik no yang sellau di iklan dalam toilet “Gadis Gersang, call no nie 01########

Blog bro boleh di view melalui Hp Nokia anda yang dikuasai oleh Nokia Ovi Store [klik untuk maklumat lanjut]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

47 thoughts on “Tanda-tanda Anda Akan Terkena Pangilan Hangit

    1. jangan gatai2 he…23x

      ala bro dengan relax je menjawab… sorry xclear sangat.. haaaa haaaa haaa leh cakap kuat sikit x..??

      maaaf line memang x clear

    1. he..23x xpercaya boleh cari kat toilet awam…

      tapi iklan sekarang dah lain sikit…

      “Service Gay hubungi 01########”

      “Lauk kenduri, 2-3 orang pun boleh, hubungi 01########”

      he…23x ops huhuhu

    1. xpe… usaha tangga kejayaan…

      entah2 Komen no ben x di approve lagi oleh owner blog.. siapa tahu kan

      bro memang x join… just support Ben

    1. he..23x sumi kan adik bro yang baik.. tp malas nk berjalan…

      kena turun putrajaya baru dapat jumpe he..23x

    1. meh no tepon…

      tgk suka ke x he…23x best pe kena.. tension.. sekali dah terkena terus ilang tension he..23x

    1. awek tepon ek.. boleh saja.. single n popular lagi tukang call tue…

      nk x..??

      kalau nak, meh no tepon.. bro pas kat fafau suruh wat pangilan hangit kat ko he..23x

Leave a Reply

Top