4,731,435 total views, 451 views today

Suspek Yang Terbabit Bermain Laser Di Stadium Malam Tadi

Menang 3-0 ke atas Indonesia belum tentu menandakan kita boleh menjuarainya.

Apa-apa pun boleh terjadi pada 90 minit pada pusingan kedua  selepas ini.

Belum redha dengan isu bermain mercun, kali ini bermain pula dengan laser.

Ada-ada je orang Malaysia nie. Kreatif memeriahkan suasana.

Lagi-lagi la bila kekreatifan mereka hanya berani tak bertempat. Bila suruh mengaku, xde pulak yang nak mengaku. Cuba buh RM 1 juta, ada tak yang nak ngaku dorang punya angkara.

Asalkan tiada kemalangan jiwa sudah la.

Sivik kena betulkan balik nie.

Di sini bro ingin kongsikan kejadian bermain laser yang dirakam pada perlawanan malam tadi.

Antara gambar yang berjaya di rakam oleh penonton. Kredit pic buat JAI.

Dan bro pasti, mesti ada pihak yang berjaya membongkari siapakah dalang dalam kejadian ini. Tetapi belum ada yang berani nak bawa suspen ke muka pengadilan.

Bila gambar ini di zoom [dengan kerjasama pakar-pakar yang kita miliki], rupa penjenayah berjaya di rakam dan di sebarkan melalui media-media yang sedia ada.

Jika anda menjumpai suspek ini,

Sila hubungi balai polis berdekatan

Bicara Bro : Tak mahu tension-tension dengan apa yang berlaku. Banyak benda yang perlu di fikirkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

45 Responses to Suspek Yang Terbabit Bermain Laser Di Stadium Malam Tadi

  1. matdin says:

    amat merbahaya sekali saspek ini(dengan muka serius)
    matdin recently posted..Beza Blog Matdin Dan Blog Serbaguna

  2. zuarxpdc says:

    bro..gambar tu bukan yg smlm..tu gmbr kat argentina..masa world cup dlu

  3. Afizz says:

    buat orang kecut perut je bro ni..hahaha
    Afizz recently posted..Software Pilihan MemoriSeorangMuda 2010

  4. Ohh ini la laser2 yg org duk kecoh2 tuh ek?
    naper laser tuh ganggu permainan ek?

    PojiePooh; Hanya Satu…
    Pojiepooh Abdullah recently posted..Blogger BIG GATHERING @ Berjaya Times Square

    • Bro Framestone says:

      bro xpasti.. semalam tak tengok bola huhuhu

      maybe sebab bengang dengan corak permainan bola.. so bermain laser untuk bagi guide kepada permain he..23x

  5. phreak-id says:

    Gambar laser tu keluar kat online news indo kan. tapi pembaca dia balik yang kasi kantoi gambar tu copy paste.

    Terbaru > Aku Suka Rina Salleh > Senarai Penuh Pemenang Anugerah Skrin 2010

  6. biiiaseee dia tuh ekkk.. memain laser plak…

    babap nak..
    esok lusa kat indon kang berlaser laser tujuahan kena mata dibagi pada penjaga gol kiter plak.. huhuhuhu

    // klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D //

  7. fendidahada says:

    laser satu hal..lagi satu hal dorang main bunga api dalam stadium..campak tengah padang lagi..gile per.kot kena pemain malaysia kan susah
    fendidahada recently posted..Big Gath- Rantai Art 2010 dan Tahniah Malaysia

    • Bro Framestone says:

      bila manusia tidak berfikir ape2 cam tue la…

      ape2 pun xnmpak.. tahu nk enjoy2 je… membahayakan orang lain pulak tue

  8. aizuddin says:

    sebenarnya time malaysia lwn indon dulu..gk msia pernah kena jugak..huhu
    aizuddin recently posted..Perlawanan Akhir Piala Aff Suzuki 2010

    • Bro Framestone says:

      risau kena lagi teruk je rabu nie kan…

      risau gak keselamatan pahlawan2 kita yang berjuang di sana

  9. ujang says:

    tue bukan pic org malaysia..hehe…edit dan crop dari world cup..
    ujang recently posted..Malaysia vs Indonesia Highlights

  10. gaung says:

    tu la..5 minit bertangguh..nasib baik ada gol3 biji..

  11. ctsoleha says:

    nasib baik menang..xtaula pasni kat indon dorang pasang jampi kat gol mlaysia camne??hehe..khurafat tul
    ctsoleha recently posted..Entri Caca-Merba♥

  12. mas says:

    itu la kasi bikin hot jea pen-laser itiew. xde koje lain ape.
    mas recently posted..Taska Al Tabiya- Taman Melawati

  13. Jard says:

    err.. gmbr tuh dari perlawanan FIFA 2010 la.. diorg saja crop dari situ pastuh fitnah mesia
    Jard recently posted..Perlawanan Akhir AFF Suzuki Cup 2010- Malaysia vs Indonesia- 3 – 0!

  14. DaHLia says:

    aku rasa, adik beradik ultraman tu semalam…
    dia baru recharge..tu hijau..
    kalo kaler merah, dia abis bateri :D

    agaknye laa…heheh
    DaHLia recently posted..Kereta Transmisi Manual vs Automatik

  15. rima says:

    salam

    laser oh laser… si bingai mana lak tu ek!
    ke3x…oh! ultraman rupa2nya..:p

  16. B0B says:

    ni gambar time argentina vs nigeria tym worlcup > http://bit.ly/evpUP9
    B0B recently posted..Saya Blogger Selangor

  17. aman says:

    tue bukan gambar time game semalam ar bro~
    aman recently posted..12 Designs Project Di Lancarkan

  18. JMR says:

    bro, aku ada gmbr yg ultraman tu..nnt nak wat entri gk la..kahkahkah
    JMR recently posted..Makan Malam di malam Krismas

  19. hazwan says:

    adoi ultraman ni…
    yang ko main laser ape hal
    orang nak main bola kot
    hazwan recently posted..500 BLOG !

  20. yg melaser tu semalam anak ultramen laaa… bapak ultramen cover line… keh 100x
    intankuterpilih recently posted..Seharian Aku Mengerjakan

  21. JEJAI says:

    BRO!! Pembetulan..diaorang main tipu. Gambar ini digunakan oleh penyokong mereka untuk membangkitkan kemarahan penyokong indonesia. Sila perhati betul2..ada pak arab dalam gambar…harap maklum…
    JEJAI recently posted..STADIUM GELORA BUNG KARNO ROSAK GARA-GARA RUSUHAN ISU MALAYSIAN CHEAT LASER GAMBAR LASER HIJAU

  22. zik says:

    otoman taro… hehe… tak pasal2 malam tadi delay.. berapa minit…
    zik recently posted..Sejarah penciptaan straw dan juga kegunaannya hari ini

  23. Anwar Osman says:

    kita upah sharpshooter la laser kat indon lak. lg tepat
    Anwar Osman recently posted..GiveAway Domain by KhaiZariencom

  24. NEON says:

    PAPEHAL PON KITE DAH MENANG YEYEYEYEHH! GEMBIRA..
    NEON recently posted..Stickt Post – Sokongan Korang Amat Diperlukan

  25. [...] This post was mentioned on Twitter by nikamirul, Merpati Putih. Merpati Putih said: Suspek Yang Terbabit Bermain Laser Di Stadium Malam Tadi http://bit.ly/fFDRsm (via @broframestone) [...]

  26. kembatolo says:

    bukan yang ni tahan tuk 3 minit je ke? haha
    kembatolo recently posted..bila hepi

  27. Cik Angkuh says:

    memang giler lah bro…
    Cik Angkuh recently posted..Wat Hal la Posa2 ni

  28. MM says:

    alasan sbb kalah je tu….

  29. ieqa swetluv says:

    nape gune laset ijau?? naper x gune laser purple ke pink ke menarik sikit kowt huahuahua ;p

  30. Memang sengaja cari nahas betul laa
    apa dia ingat best main kotor macam tu

    MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant
    Princess MOMOY recently posted..Tron- Legacy

  31. penyubiru says:

    agak sukar tuk membawa saspek ni ke muka pengadilan sebab dia ramai peminat cilik. :D
    penyubiru recently posted..Gambar Aksi Terlarang Sambutan Krismas Di Baryali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge