Suspek Yang Terbabit Bermain Laser Di Stadium Malam Tadi

Menang 3-0 ke atas Indonesia belum tentu menandakan kita boleh menjuarainya.

Apa-apa pun boleh terjadi pada 90 minit pada pusingan kedua  selepas ini.

Belum redha dengan isu bermain mercun, kali ini bermain pula dengan laser.

Ada-ada je orang Malaysia nie. Kreatif memeriahkan suasana.

Lagi-lagi la bila kekreatifan mereka hanya berani tak bertempat. Bila suruh mengaku, xde pulak yang nak mengaku. Cuba buh RM 1 juta, ada tak yang nak ngaku dorang punya angkara.

Asalkan tiada kemalangan jiwa sudah la.

Sivik kena betulkan balik nie.

Di sini bro ingin kongsikan kejadian bermain laser yang dirakam pada perlawanan malam tadi.

Antara gambar yang berjaya di rakam oleh penonton. Kredit pic buat JAI.

Dan bro pasti, mesti ada pihak yang berjaya membongkari siapakah dalang dalam kejadian ini. Tetapi belum ada yang berani nak bawa suspen ke muka pengadilan.

Bila gambar ini di zoom [dengan kerjasama pakar-pakar yang kita miliki], rupa penjenayah berjaya di rakam dan di sebarkan melalui media-media yang sedia ada.

Jika anda menjumpai suspek ini,

Sila hubungi balai polis berdekatan

Bicara Bro : Tak mahu tension-tension dengan apa yang berlaku. Banyak benda yang perlu di fikirkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15,573,651 total views, 4,620 views today

Travel, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia. Ex-Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

45 responses to “Suspek Yang Terbabit Bermain Laser Di Stadium Malam Tadi”

  1. matdin says:

    amat merbahaya sekali saspek ini(dengan muka serius)

  2. zuarxpdc says:

    bro..gambar tu bukan yg smlm..tu gmbr kat argentina..masa world cup dlu

  3. Afizz says:

    buat orang kecut perut je bro ni..hahaha

  4. Ohh ini la laser2 yg org duk kecoh2 tuh ek?
    naper laser tuh ganggu permainan ek?

    PojiePooh; Hanya Satu…

    • Bro Framestone says:

      bro xpasti.. semalam tak tengok bola huhuhu

      maybe sebab bengang dengan corak permainan bola.. so bermain laser untuk bagi guide kepada permain he..23x

  5. phreak-id says:

    Gambar laser tu keluar kat online news indo kan. tapi pembaca dia balik yang kasi kantoi gambar tu copy paste.

    Terbaru > Aku Suka Rina Salleh > Senarai Penuh Pemenang Anugerah Skrin 2010

  6. biiiaseee dia tuh ekkk.. memain laser plak…

    babap nak..
    esok lusa kat indon kang berlaser laser tujuahan kena mata dibagi pada penjaga gol kiter plak.. huhuhuhu

    // klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru 😀 … //

  7. fendidahada says:

    laser satu hal..lagi satu hal dorang main bunga api dalam stadium..campak tengah padang lagi..gile per.kot kena pemain malaysia kan susah

    • Bro Framestone says:

      bila manusia tidak berfikir ape2 cam tue la…

      ape2 pun xnmpak.. tahu nk enjoy2 je… membahayakan orang lain pulak tue

  8. aizuddin says:

    sebenarnya time malaysia lwn indon dulu..gk msia pernah kena jugak..huhu

    • Bro Framestone says:

      risau kena lagi teruk je rabu nie kan…

      risau gak keselamatan pahlawan2 kita yang berjuang di sana

  9. ujang says:

    tue bukan pic org malaysia..hehe…edit dan crop dari world cup..

  10. gaung says:

    tu la..5 minit bertangguh..nasib baik ada gol3 biji..

  11. ctsoleha says:

    nasib baik menang..xtaula pasni kat indon dorang pasang jampi kat gol mlaysia camne??hehe..khurafat tul

  12. mas says:

    itu la kasi bikin hot jea pen-laser itiew. xde koje lain ape.

  13. Jard says:

    err.. gmbr tuh dari perlawanan FIFA 2010 la.. diorg saja crop dari situ pastuh fitnah mesia

  14. DaHLia says:

    aku rasa, adik beradik ultraman tu semalam…
    dia baru recharge..tu hijau..
    kalo kaler merah, dia abis bateri 😀

    agaknye laa…heheh

  15. rima says:

    salam

    laser oh laser… si bingai mana lak tu ek!
    ke3x…oh! ultraman rupa2nya..:p

  16. B0B says:

    ni gambar time argentina vs nigeria tym worlcup > http://bit.ly/evpUP9

  17. aman says:

    tue bukan gambar time game semalam ar bro~

  18. JMR says:

    bro, aku ada gmbr yg ultraman tu..nnt nak wat entri gk la..kahkahkah

  19. hazwan says:

    adoi ultraman ni…
    yang ko main laser ape hal
    orang nak main bola kot

  20. yg melaser tu semalam anak ultramen laaa… bapak ultramen cover line… keh 100x

  21. JEJAI says:

    BRO!! Pembetulan..diaorang main tipu. Gambar ini digunakan oleh penyokong mereka untuk membangkitkan kemarahan penyokong indonesia. Sila perhati betul2..ada pak arab dalam gambar…harap maklum…

  22. zik says:

    otoman taro… hehe… tak pasal2 malam tadi delay.. berapa minit…

  23. Anwar Osman says:

    kita upah sharpshooter la laser kat indon lak. lg tepat

  24. NEON says:

    PAPEHAL PON KITE DAH MENANG YEYEYEYEHH! GEMBIRA..

  25. […] This post was mentioned on Twitter by nikamirul, Merpati Putih. Merpati Putih said: Suspek Yang Terbabit Bermain Laser Di Stadium Malam Tadi http://bit.ly/fFDRsm (via @broframestone) […]

  26. kembatolo says:

    bukan yang ni tahan tuk 3 minit je ke? haha

  27. Cik Angkuh says:

    memang giler lah bro…

  28. MM says:

    alasan sbb kalah je tu….

  29. ieqa swetluv says:

    nape gune laset ijau?? naper x gune laser purple ke pink ke menarik sikit kowt huahuahua ;p

  30. Memang sengaja cari nahas betul laa
    apa dia ingat best main kotor macam tu

    MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant

  31. penyubiru says:

    agak sukar tuk membawa saspek ni ke muka pengadilan sebab dia ramai peminat cilik. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge