Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

15,970,511 total views, 3,137 views today

Suspek Yang Terbabit Bermain Laser Di Stadium Malam Tadi

Menang 3-0 ke atas Indonesia belum tentu menandakan kita boleh menjuarainya.

Apa-apa pun boleh terjadi pada 90 minit pada pusingan kedua  selepas ini.

Belum redha dengan isu bermain mercun, kali ini bermain pula dengan laser.

Ada-ada je orang Malaysia nie. Kreatif memeriahkan suasana.

Lagi-lagi la bila kekreatifan mereka hanya berani tak bertempat. Bila suruh mengaku, xde pulak yang nak mengaku. Cuba buh RM 1 juta, ada tak yang nak ngaku dorang punya angkara.

Asalkan tiada kemalangan jiwa sudah la.

Sivik kena betulkan balik nie.

Di sini bro ingin kongsikan kejadian bermain laser yang dirakam pada perlawanan malam tadi.

Antara gambar yang berjaya di rakam oleh penonton. Kredit pic buat JAI.

Dan bro pasti, mesti ada pihak yang berjaya membongkari siapakah dalang dalam kejadian ini. Tetapi belum ada yang berani nak bawa suspen ke muka pengadilan.

Bila gambar ini di zoom [dengan kerjasama pakar-pakar yang kita miliki], rupa penjenayah berjaya di rakam dan di sebarkan melalui media-media yang sedia ada.

Jika anda menjumpai suspek ini,

Sila hubungi balai polis berdekatan

Bicara Bro : Tak mahu tension-tension dengan apa yang berlaku. Banyak benda yang perlu di fikirkan

Related Post @ Broframestone

45 Comments

    1. bro xpasti.. semalam tak tengok bola huhuhu

      maybe sebab bengang dengan corak permainan bola.. so bermain laser untuk bagi guide kepada permain he..23x

    1. babapkan je… nakal sungguh…!!!

      masing2 kena fikir sendiri la ek… ade otak fikir.. dah la kita memang ada prob dengan negara sana kan

    1. bila manusia tidak berfikir ape2 cam tue la…

      ape2 pun xnmpak.. tahu nk enjoy2 je… membahayakan orang lain pulak tue

    1. risau kena lagi teruk je rabu nie kan…

      risau gak keselamatan pahlawan2 kita yang berjuang di sana

  1. BRO!! Pembetulan..diaorang main tipu. Gambar ini digunakan oleh penyokong mereka untuk membangkitkan kemarahan penyokong indonesia. Sila perhati betul2..ada pak arab dalam gambar…harap maklum…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *