You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Pulanglah, Isteri Kat Rumah Menanti

17,642,887 total views, 4,020 views today

[Status Malam Jumaat] Pulanglah, Isteri Kat Rumah Menanti

Bro baru lepas terlibat dengan bengkel Nokia OVI yang dianjurkan oleh Nuffnang Malaysia di Kolej Damansara Utama (KDU).

Dan perluang ini bro gunakan untuk lepak bersama rakan-rakan blogger yang lain.Kebanyakan daripada mereka menantikan entry untuk segmen “Status Malam Jumaat” pada malam ini di Blog Bro.

Siap ada yang ingin membuat permintaan untuk dimasukan cerita di dalam blog bro.

Dan semasa ingin pulang bro menyakat seseorang yang meminati adik bro yang comey lagi cute kalau bukan tuuuuttttt [yang tahu saja tahu-sila selak entry-entry sebelum ini].

Mr Kacang Moreno [Mangsa keadaan – Nama samaran, hope korang boleh teka]

Bro : Udah-udah la tue “kacang”, balik-baliklah…. Isterimu dah tunggu kat rumah tue

Atenye malam jumaat he..23x

Pesanan Bro : Malam jumaat, tak tinggal isteri keseorangan

p/s- Bro telah memenangi 100 point percuma dari Nuffnang untuk mendahalui carta contest mereka yang akan berlangsung pada esok hari 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Pulanglah, Isteri Kat Rumah Menanti

    1. point apa..?? nntikan contest dari Nuffnang hari ini.. Hadiah yang ditawarkan merupakan Nokia N8

      yup memang bermakna.. so malam tadi bro pesan kat sorang blogger tue yang tak reti nak balik, sedangkan blogger2 lain dah nak balik 🙂

    1. macam pernah dengar ek… rasenye mu pun cam pernah jumpa dia he…23x

      ops…!!! terkeluar hint pulak

  1. Sebenranya setakat yang saya tau belum ada hadis yang menceritakan kelebihan ‘bersama’ isteri pada malam jumaat.Yang adanya ialah pada pagi hari jumaat.

    ‘Bersama’ isteri pada malam jumaat ni pada saya mitos semata-mata.Ini yang saya taulah berdasarkan ilmu saya yang kurang.

    kalau ada rakan-rakan yang lebih arif bolehlah tambah atau tegur kesilapan saya.

    1. memang kalau di ikutkan lebih elok di waktu pagi..

      kesalihan bersama di waktu malam tidak di ketahui… cuma dinyatakan bahawa sebelah malam lebih berkat.. terutama malam jumaat

Leave a Reply

Top