You are here
Home > Pengalaman > Pengalaman Bro Semasa Berkhatan Dulu-dulu

17,445,470 total views, 4,681 views today

Pengalaman Bro Semasa Berkhatan Dulu-dulu

Assalamulaikum wbt

Tertiba teringat kenangan paling penting dalam hidup bro begitu juga kehidupan remaja lelaki islam yang lain selepas mengomen di blog sahabat bro dari dulu kini & moga selamanya iaitu MyJazmanie @ eTomyam.

Dan kenangan tersebut berjaya direcall & di direfresh semula.

Hope pengalaman bro ini dapat mengurangkan kes-kes mereka yang lari or kecut perut bila nampak pisau Tok Mudim

Anda kenal siapa itu Tok Mudim, bagi sesiapa yang tidak berkenalan lagi.

Elok-elok la berkenalan. Sebab ada orang kata, anak dara Tok Mudim cun & cantik. If anu kamu kecik or kecut je. Elok batalkan niat korang tue.

He..23x itulah antara lawak-lawak yang bro kena dulu jika terasa berani nak tackle anak dara orang.

Tetapi apa yang malangnya.. Bro tak dapat menikmati rasa berkhatan atas batang pisang. Bro berkhatan di Hospital [dengar cerita, ada promosi berkhatan beramai-ramai kot]

Ceritanya bermula begini

Bro khatan sebelum masuk darjah enam [dulu umur2 cam nie baru khatan xmacam zaman sekarang nie.. darjah dua dah di khatankan]

Bro diantara yang mangsa-manga terawal datang. Tetapi menjadi orang yang ke-2 last di khatankan sebab ikut senarai nama

[Peringatan : Jangan daftar anak khatan lambat-lambat dan pastikan pangkal namanya bukan huruf belakang-belakang].

Masa tengah baring dan bersedia untuk dikorbankan dikhatankan…

Ada sorang nurse tue cakap, “Wow.!! Besarnya dia punya. Badan je kecik, tapi anu besar. Tak sabar-sabar nak kahwin ek” sambil urut2 anu bagi bro selesa sebelum di bius…

[Buat TheSharkox, hafizmd, RedBoys, dnoBiz, Anarm : Sila jangan jeles ek]

he..23x Sampai sekarang teringat peristiwa tue & rasa bangga pula bila ada yang puji  [muka dah blushing-blushing dah nie]

Tetapi kenyataannya mulut tidak stop2 membaca ayat 3 Kul.

Sesambil tue, bro tengok sendiri macam mana bro di khatankan [bro seorang yang berani, tapi if tengok darah orang lain, bro akan pitam.]

Yang bro tak tahan bila time anu Bro dijahit. Time tue kesan bius sudah hilang. Peh , nie baru terasa nikmatnya sebagai seorang anak jantan he..23x

Tetapi pucat gak la bro coz menghadapi pendarahan yang banyak.

Bicara Bro : Banyak anak muda sekarang ini tidak dapat mengawal nafsu bila darah kotor di dalam badan tidak dapat dikeluarkan melalui berkhatan.

Dan kebanyakan daripada mereka dikahtan di awal usia 8 tahun [Darah kotor pun tak banyak lagi] tau-tau je sekolah rendah dah buat aksi terlampau.

Elok di khatankan sebelum mereka Baligh.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

58 thoughts on “Pengalaman Bro Semasa Berkhatan Dulu-dulu

    1. Yup nurse tue cakap cam tue…

      maybe sebab xnak bro tegang sangat kot… dh cool down baru boleh bius…

      kalau time tue dh baligh.. mahu terpancut2 gak la

    1. nampak gaya perlu la wat entry khas pasal yied nie he…23x

      xpe yied…if anu dah besar baru nk khatan… lepas khatan lagi boleh membesar lagi..

      if kecik2 khatan.. takut terbantut pembesarannya

    1. ops he…23x jeles ek… tue pasal bro buh nama mu dalam nie he..23x

      sebab anu membesar la die cakap cam tue…dh ok baru die bius.. takut byk darah tertumpu kat part tue je…

      pengalaman manis tue.. bygkan klu dah baligh.. cam mane la time tue kan

    1. he…23x mahu xnaik… dah takut gile time tue he…23x

      kalu dah baligh mu bayang2kan sendiri la ek

    1. erghh.. xpernah lagi..

      tapi tiap kali nk luahkan niat nk kahwin dua…. ade pulak yang offer “nak sunat lagi sekali ke, bagi habis pulak kali ini”

    1. time tue mmg la nampak nurse tue muda lagi.. tp jika dibandingkan umur bro waktu tue… still terase nurse tue lagi tua…

      stim juga la kejab…

  1. wahh ramai dah komen
    hehehe
    teringat time tu,tertengok masa doktor jahit,seram pun ade,sekali bius dah habis,perghhhh sakitnya memang tak boleh dilupakan la,hanya tuhan je yang tahu macam mana sakit tu,but berkhatan ni sekali seumur hidup,pesanan bagi adik-adik yang akan berkhatan,sila jangan takut yer,gentleman la skit hehehe

    1. ops… dah ramai yang komen he…23x

      yup berkhatan sekali seumur hidup.. if rasa nak khatan lagi, try cakap kat bini “ayg, abg nak kahwin lagi satu boleh”

      lepas tue bini sure akan kata “abg nak saya sunatkan abg lagi sekali ke”

      nantikan entry tazkirah mengenai khatan pada jumaat ini 🙂

    1. ko cakap nie based on pengalaman juga ke he…23x

      tapi ada kes 2-3 bius juga baru boleh start dikhatankan

  2. salam,
    hehehe…
    *tak tau nak tulis aper nih! tapi tangan ni nak jugak menaip…
    ** alamakkk… adakah saya sorang je pompuan yg menjwp entry ni… oh no..

  3. lol ada follower bro yg bawah 12 tahun xsangka dasyat la bdk tu bergaya la dia muda dah blogging huhuh

    buay yied pozie
    good luck berkhatan dpt duit banyak waa cakap sama lu dik! hahaha

    😛 apa aku nak komen tadi aku dah lupa! ah biar je la haha ;))

    1. Yup dia 12 tahun pun dah start popular dalam dunia blogging 🙂

      hari ini dia akan dikhatankan… doakan yang terbaik buat dia ek

  4. dulu sunat time darjah lima…
    sakit jugak la…pejam mata je sepanjang kena khatan kat klinik…
    tp skrg da canggih guna smartclamp…yg macam penyepit tu

    1. he..23x bro xtau smartclamp tue cam mane…

      macam mahu tengok je cam mana orang khatan zaman sekarang nie.. entah2 darah pun xkeluar… tetapi niat berkahtan memang untuk keluarkan darah kotor dari badan

    1. he..23x best ape bendanye… die urut2 pun sambil pegang injection tue… nurse lagi sorang pulak tengah sediakan gunting dan pisau bedah…

      meremang gak la bulu ari-ari bro yang xselebat sekarang nie

    1. eh nk tanye.. kamu di cucuk kat mane ek.. bro di cucuk melalui lubang bro nk kencing…

      cam lain je dari cerita yang bro dengar dari member2 bro

      bro esoknya dha pakai seluar dah.. tapi lepas tue kena pakai ken balik sebab bleeding he..23x

    1. awat ek dorang khatan masa baby ek..??

      nurse tue ayat power sbab tak bro rase gemuruh n takut time tue.. maybe sebab dorg namapk muka bro pucat kot

    1. he…23x argggghhhh komen Kak Ina tak boleh nk diterima… meh sy gelak guling2…

      menarik komen akak nie

    1. he..23x saja je nk tag nama mu kat sini…

      he..23x dari ko lempang.. baik ko teranjang je n sunat dia lagi sekali

  5. pagi mandi buyung sejuk menggigil pas tu pakai kain pelikat naik ataih rumah duk ataih batang pisang tok mudim kelubi mai pesan suruh selawat 3x dia belek dulu lepaih dak anu tu sedaq2 anu dah kena potong zussss selamat lah aku

Leave a Reply

Top