Assalamulaikum wbt

Tertiba teringat kenangan paling penting dalam hidup bro begitu juga kehidupan remaja lelaki islam yang lain selepas mengomen di blog sahabat bro dari dulu kini & moga selamanya iaitu MyJazmanie @ eTomyam.

Dan kenangan tersebut berjaya direcall & di direfresh semula.

Hope pengalaman bro ini dapat mengurangkan kes-kes mereka yang lari or kecut perut bila nampak pisau Tok Mudim

Anda kenal siapa itu Tok Mudim, bagi sesiapa yang tidak berkenalan lagi.

Elok-elok la berkenalan. Sebab ada orang kata, anak dara Tok Mudim cun & cantik. If anu kamu kecik or kecut je. Elok batalkan niat korang tue.

He..23x itulah antara lawak-lawak yang bro kena dulu jika terasa berani nak tackle anak dara orang.

Tetapi apa yang malangnya.. Bro tak dapat menikmati rasa berkhatan atas batang pisang. Bro berkhatan di Hospital [dengar cerita, ada promosi berkhatan beramai-ramai kot]

Ceritanya bermula begini

Bro khatan sebelum masuk darjah enam [dulu umur2 cam nie baru khatan xmacam zaman sekarang nie.. darjah dua dah di khatankan]

Bro diantara yang mangsa-manga terawal datang. Tetapi menjadi orang yang ke-2 last di khatankan sebab ikut senarai nama

[Peringatan : Jangan daftar anak khatan lambat-lambat dan pastikan pangkal namanya bukan huruf belakang-belakang].

Masa tengah baring dan bersedia untuk dikorbankan dikhatankan…

Ada sorang nurse tue cakap, “Wow.!! Besarnya dia punya. Badan je kecik, tapi anu besar. Tak sabar-sabar nak kahwin ek” sambil urut2 anu bagi bro selesa sebelum di bius…

[Buat TheSharkox, hafizmd, RedBoys, dnoBiz, Anarm : Sila jangan jeles ek]

he..23x Sampai sekarang teringat peristiwa tue & rasa bangga pula bila ada yang puji  [muka dah blushing-blushing dah nie]

Tetapi kenyataannya mulut tidak stop2 membaca ayat 3 Kul.

Sesambil tue, bro tengok sendiri macam mana bro di khatankan [bro seorang yang berani, tapi if tengok darah orang lain, bro akan pitam.]

Yang bro tak tahan bila time anu Bro dijahit. Time tue kesan bius sudah hilang. Peh , nie baru terasa nikmatnya sebagai seorang anak jantan he..23x

Tetapi pucat gak la bro coz menghadapi pendarahan yang banyak.

Bicara Bro : Banyak anak muda sekarang ini tidak dapat mengawal nafsu bila darah kotor di dalam badan tidak dapat dikeluarkan melalui berkhatan.

Dan kebanyakan daripada mereka dikahtan di awal usia 8 tahun [Darah kotor pun tak banyak lagi] tau-tau je sekolah rendah dah buat aksi terlampau.

Elok di khatankan sebelum mereka Baligh.