You are here
Home > Review Bersama Bro Framestone > Movie Screening Social Network By ManggaAds

17,459,858 total views, 3,025 views today

Movie Screening Social Network By ManggaAds

Seperti yang bro pernah nyatakan di facebook dan juga twitter dimana bro inginmengajak rakan-rakan blogger menonton wayang secara percuma di TGV Sunway Pyramid isnin lepas iaitu 29 November 2010.

Dan alhamdulillah, sambutan dari rakan-rakan sungguh mengalakkan walaupun ada sesetengah daripada mereka tidak dapat hadir di waktu-waktu akhir. Tetapi bro dapat mencari penganti untuk mereka.

Terima kasih juga buat penaja utama, iaitu ManggaAds yang sudi memsponsor tiket sebanyak 2# untuk bro kongsikan bersama rakan-rakan blogger yang lain.

Antara Blogger yang pergi bersama bro.

Maaf gambar yang bro ada sikit saja, coz bro dok menunggu lain-lain blogger sampai.

Sepanjang bro menonton filem ini,

Banyak perkara yang bermain di fikiran bro. Terutama sekali part Mark berkerja keras membangunkan laman Facebook dan terlibat dengan tindakan undang-undang University dan di saman oleh rakan karib serta kenalannya.

Risau pula bro nak teruskan projek Bro bila memikirkan mengenai perkara ini.

Tetapi untuk berjaya. Risiko perlu ditempohi. Betul tak..??

Bro sedar bro mempunyai idea & sedikit dana. Tetapi bro tidak mempunyai kepakaran. Ada sesiapa yang ingin berkongsi kepakaran mereka bersama bro?

Asalkan nanti, bila projek berjaya korang tak saman bro ek. Ke bro yang saman korang.

Ada beberapa part yang bro minati dalam cerita ini.

Diantaranya,

Bill Gates

Seorang rakan sekelas sentiasa mengatakan Mark merupakan Bill Gates Junior, dan pertama kali berjumpanya semasa berada di dalam kelas.

Dimana dia sendiri tidak mengetahui bahawa kelas itu di ajar oleh Bill Gates sendiri.

Tukar status Facebook

CFO – Chief Finance Official Facebook  sendiri tidak tahu menukar status singlenya di laman facebooknya.

Dan juga beberapa part yang bro sukai. Nak tahu, korang kena sendiri usha cerita ini

Tarikh tayanganya, adalah hari ini 2th December 2010

Bergambar dengan orang kuat ManggaAds.

Ingin mencuba syarikat pengiklanan yang lain, anda boleh cuba ManggaAds. Tiada BE pun tak apa, asalkan trafik ke blog anda adalah tinggi

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “Movie Screening Social Network By ManggaAds

    1. he..23x petang nie bro terlibat dengan event Nuffnang pula 🙂

      ManggaAds bro guna untuk blog lain 🙂 pakai bersebab.. & rasa berbaloi jika di pasang di sana

    1. siapa yang smart tue ek…???

      yup mmg best.. tp die xajar cam mane nk develop facebook tue… klu x dah buat dah sendiri page macam facebook tue 🙂

    1. Ok, bro hari tue open pada semua member kat facebook & twitter..

      tue yang boleh kumpulakn dorang semua 🙂

    1. w’salam

      mahu tak ceria, dapat tiket free, dapat jumpa lain-lain blogger, dapat sembang2 huhuu

      if bro ada terlibat mana2 event, bro invite rima ek 🙂

    1. Nnt if ada apa-apa invitation.. bro akan ajak member2 yang lain…

      hari tue agak terhad.. so bro open kat facebook saja

    1. ye la.. bro pun xtau sape yang smart tue…??

      klu dia ajar, mahu boleh kita buat fb sendiri or hack facebook org lain.. betul x??

    1. bro memang awal-awal dah dapat tiket free… cuma bro diminta untuk mengajak rakan2 lain untuk join sama event ini 🙂

    1. bro ada open kat fb dan twitter huhuu

      usha la.. citenye agak membosankan bagi sesetenagh pihak.. tetapi bagi bro memang best.. coz sesuai dengan life bro sendiri

    1. Bro tak mengoreng pun.. sebab awal-awal b4 dorang bukak contest.. bro dah dapat 4 tiket percuma…

      then bro tolong tarik yang lain untuk join contest mereka 🙂

Leave a Reply

Top