You are here
Home > Iklan > Mencari Penulis Jemputan Di OhPakar.com

17,419,340 total views, 1,161 views today

Mencari Penulis Jemputan Di OhPakar.com

Pihak OhPakar ingin menjemput blogger-blogger yang sudi menjadi penulis jemputan di laman OhPakar.com dengan berkongsikan kepakaran atau minat masing-masing.

Kewujudan laman ini bertujuan untuk berkongsi dan menyediakan info yang mampu memberi faedah kepada semua. Terutama kepada pembaca dan mereka yang ingin mencari penyelesaian.

Buat masa sekarang ada beberapa bidang telah dilaksanakan iaitu:-

  1. Blogging
  2. Tip & Panduan
  3. WordPress

Justeru itu, pihak kami mengharapkan sesiapa yang sudi menjadi penulis jemputan dengan berkongsi kepakaran dan minat.

Antara bidang yang ingin dititik beratkan adalah:-

  • Pembangunan Kerjaya
  • IT [Programming & Web Developer]
  • Perniagaan
  • Panduan
  • Photography

Bidang-bidang lain akan di tambah dari masa ke semasa.

Siapa yang berminat boleh tinggalkan komen di entry ini atau terus tinggalkan komen di laman facebook OhPakar.com.

Bagi mereka yang sudi menyumbangkan 5 artikel yang menarik akan menerima sehelai T-Shirt dari OhPakar tanda penghargaan.

Artikel yang dicopy paste tidak diterima.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “Mencari Penulis Jemputan Di OhPakar.com

    1. ok.. if berminat roger bro di facebook sertakan sekali tajuk yang ingin dikongsikan termasuk sedikit info.. πŸ™‚

      If ok, terus boleh proceed

    1. boleh saja bee…

      just contact bro di facebook, sertakan sekali tajuk & detail mengenai apa yang ingin dikongsikan..

      jika bersesuaian… dah boleh proceed dah

  1. Menarik jugak. Since aku pun ada buat blog yang dedicated untuk berikan info dan tips pasal teknologi komputer(tapi tak laku), so aku ingat nak join jugak.

    Tapi kenapa nak taruk nama OH! kat depan tu bro? Rasa dah banyak sangat website kat Malaysia ni yang guna nama OH! kat nama depan.

    1. ok, boleh saja…. dalam masa yang sama boleh promote blog kamu yang ada. Insya’lah boleh menambahkan trafik

      Yup memang dh ramai yang gunakan Oh…

      Perkataan Oh tue cam lebih umum bunyinya..

      Lagipun semasa bro ingin gunakan, memang dah mintak pandangan dan izin dari beberapa pihak…

      1st day launch pun dah mendapat sambutan sehingga hari ini..

      Memang nak bawa laman ini untuk pergi lebih jauh

    1. memang diterima…

      termasuk kamu, dah ada 2 orang yang sudi berkongsi untuk bahagian kesihatan…

      Memang dialu-alukan..

      jika berminat hubungi bro di facebook

    1. thank wazy…

      nnt sertakan sekali gambar untuk dijadikan avatar penulis & sedikit biodata untuk mempromosi penulis

Leave a Reply

Top