You are here
Home > Uncategorized > Si Dia > Maaf Jika Aku Inginkan Balasan DariMu

17,676,596 total views, 5,606 views today

Maaf Jika Aku Inginkan Balasan DariMu

Yup,

Bro seorang yang sungguh romantik & memang suka membuat kejutan.

Tetapi jangan pula kau membuat kejutan dengan gaya tidak berperasaan dengan kejutan yang aku lakukan.

Terasa la juga, walaupun tak mendalam.

Orang lain pasti akan teruja dengan apa yang aku lakukan.. Tetapi kenapa tidak dikau… Adakah jurang masa 7 tahun usia kita mendinginkan hati dan perasaan mu.

7 tahun bukan tempoh masa yang singkat.

Bicara Bro :Maaf jika aku tidak tonjolkan keromantikan ku. Risau kes lama berulang kembali.

Kau juga yang terseksa melihat gadis-gadis lain mendekatiku. Aku memang suka melayan gadis mahupun yang tidak gadis.

Anyway…. Ini hadiah yang bermakna hujung tahun ini buat Si Dia Bro [Esok, before balik KL, singgah sini dulu. Ada benda nak di berikan]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Maaf Jika Aku Inginkan Balasan DariMu

    1. w’salam

      bro tengah majuk he..23x mahu layan gurl lain kejab… entah ada yang sudi ke tidak he..23x

    2. curang tue dari dulu memang ade he…23x

      jgn risau ek.. terkawal je semua… ada gak rase nk bukak cawangan nie

  1. sudah sikapku begini..maaf jika sudah tidak sudi.. ku tahu ramai yg di luar sana menunggu sahaja dirimu memilih mereka untuk di jadikan suri hidupmu… tetapi seandainya mereka hanya sekadar tahumelonjak riang dan menunjukkan kesengehan gigi mereka setiap kali engkau membuat kejutan dan mengharapkan ianya akan dtg setiap hari, tetapi mereka tidak tahu untuk menjaga makan minum mu, pakaian dan kesihatanmu adakah dirimu akan bahagia hanya dgn itu?

    maaf sekali lagi

    1. x bahagia pun xpe….

      bukan nk wat tuap kali pun… kau pun tahu diriku kalau wat surpeise setahun berapa kali je kan…

      tapi apa ranay jika terbuat sekali tetapi xde respon 🙁

      baik buat dgn kucing.. sekurang2nye terkejut gak die

    1. w’salam… cinta tue ape ek…

      dah 7 tahun dah dengan dia… lama kan he..23x ops no personal life talk here

    1. Dr Ana rindukan x pada tukang sapu sampah klinik kesihatan..??

      jika rindu? nantikan kemunculan semula dia

    1. mana ade love story la he…23x

      cam nk wat segmen dengan skandal la pulakkat blog nie.. cam lagi best je

Leave a Reply

Top