You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Jangan Ucap Selamat Tinggal Pada Diriku Yang Setia

17,457,929 total views, 1,096 views today

Jangan Ucap Selamat Tinggal Pada Diriku Yang Setia

Aku tidak mampu jadi yang terbaik buatmu, dia mahupun mereka.Aku memerlukan kekuatan untuk jadi yang terbaik.

Percayalah sayangku
Hanya engkau ku cinta
Tak pernah aku berubah hati

Jangan kau ucap selamat tinggal
Pada diriku yang setia
Tak sanggup aku untuk berpisah

Inginku hidup bersama
Cintaku hanya untukmu
Setiap Hari Kau Ku Rindu

Bicara bro : doakan yang terbaik buat bro. seronok pula layan jiwang pagi pagi ahad ni.

Bro dalam perjalanan bersama mak ayah bro nak ambil si dia bro untuk hadiri majlis perkahwinan lagi sekali sepupu bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

38 thoughts on “Jangan Ucap Selamat Tinggal Pada Diriku Yang Setia

    1. sama-sama… ops bro selalu xtunjuk, risau ada yang ingat bro mat jiwang..

      hanya dia sahaja yang tahu

    1. waduh bee… bro nak minang sape pulak…??

      xkan la bro nk bukak cawangan kot.. bro gerak dari perak dengan family… dia dah memang ade kat KL nun..

      kalau tak ke mana2 die akan ikut bro je.. dah 5 tahun kehulu kehilir sama2

  1. salam,
    jiwang layan perasaan sendiri takper, wajib keke
    saya suke jgk dgr lagu tu..!
    semoga berbahagia selalu hingga ke syurga… amin

    1. he…23x mane de jiwang pun..

      juz nak sampaikan kata-kata yang mampu melembutkan hatinya he..23x

      ayat kena power…

    1. belum di ucap lagi 🙂

      even parah gak 2-3 hari nie… family pun dah start nk masuk campur dah.. aduhai

    1. He…23x tue pic masa photo shooting kat putrajaya bulan 10 hari tue

      mana la tahu kot2 ade yg nk amik aku berlakon cite hindustan ke kan… he…23x

Leave a Reply

Top