You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Jangan Biarkan Air Mata Mu Gugur Bak Gerimis

17,422,489 total views, 4,310 views today

Jangan Biarkan Air Mata Mu Gugur Bak Gerimis

Perut dah berbunyi, di luar hujan pula bertemankan hati yang tengah lara.

So rasanya entry ini sesuai di publish waktu ini. Maaf dalam 2 minggu nie, beberapa segmen wajib di blog ini tidak di publish.

Teringat satu kisah bro bualkan dengan seorang rakan blogger di facebook. Maaf bro dah lupa siapa dia, hope dia membaca entry bro ini πŸ™‚

Dia : Hujan la pula, habis basah baju redah hujan [status facebook dia]
Bro : Ala sian dia…
Dia : Sian je ke… beli la kereta ke, sekurang-kurangnya tak ada la basah.

Bro : Dari beli kereta baik beli orangnya. Sure tak kebasahan terkena hujan. Basah-basah kat rumah je
Dia : Erk…!!!
Bro : Tapi risau juga, nanti kamu dok berhujankan air mata kahwin dengan bro he..23x
Dia : hehehe Tau xpe.

Bicara Bro : Bro tak rasa mampu buat orang bahagia dengan bro & bro tak sampai hati nak buat insan yang berkongsi hidup dengan bro berlinangan air mata.

Pe2 pun bro nak mintak maaf buat semua bekas2 kekasih (sama ada yang dah kahwin, tak kahwin or on d way nak kahwin) begitu juga buat skandal-skandal bro yang terdahulu & sekarang.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

36 thoughts on “Jangan Biarkan Air Mata Mu Gugur Bak Gerimis

    1. amboi…
      amboi amboi he…23x

      kalau dekat leh gak kuar slamber ronggeng2 ke ape kan he..23x

      dulu memang real.. now luahkan di blog

    1. ops ayat direct nie… he…23x

      skandal xde la ramai.. just pasang sorang je dalam satu masa… then tukar2 huhhu

    1. ops huhuhu…. ergghhh dulu suka pasang 2-3 dalam satu masa… dulu la ek.. dulu

      now x boleh dah jadi cam dulu… dah bersara… tapi….. (eh ada tapi la pulak)

    1. he..23x ayat biasa2 je tue.. cuma di susun mengikut kronologi..

      x boleh men cakap je wwithout menghayatinya kan

      baru la berkesan & bertatha di hati

    1. w’salam

      Erm dalam kehidupan ini, tidak semua orang akan berpuas hati dengan kegembiraan orang lain…

      Bukan niat nak pergi membawa diri.. Cuma tak sampai hati nak biarkan mereka berhujankan air mata seumur hidup

    1. jangan la menangis di blog bro πŸ™

      tapi bro ungkapkan ayat itu seikhlas hati.. tapi dah lupa kat spe bro tujukan…

      risau hati berbelah bagi pula nnt

    1. mana ade bijak la…

      ayat terkuar ikhlas dari hati ini… [pehhhhhh]

      ops he..23x rahsia sudah bocor di situ

    1. yuyp betul tue…

      duit boleh kumpul.. tp “duit tue” mana leh kumpul.. kena salurkan ke tempat yg betul gak kan

    1. akhirnya…. ketemu juga πŸ™‚

      ops… terbocor rahsia… ex2 je tue… takut nape.. takut permohonan nak jadi skandal tak lepas ek

Leave a Reply

Top