You are here
Home > Gathering Geng Blogger > Buat Joegrimjow… Bro Majuk Denganmu

17,680,672 total views, 1,799 views today

Buat Joegrimjow… Bro Majuk Denganmu

Buat Joegrimjow aka Faridzul Asyraf Mat Arifin

Bro nak habaq nie,

Bro majuk dengan mu. Harap maklum!!!

Wat gathering tak inform bro.

Kalau dulu sanggup tegur bro di facebook, twitter mahupun di handphone. Semata-mata nak inform bro pasal gathering or apa-apa event yang berlangsung.

La nie, bro orang lain yang bagitau & bro macam missing in action bila orang tanya bro betul ke ada gathering minngu ini.

Apa nie joe… main tikam belakang dah nie

Cakap banyak pun tak guna. Korang usha detail nie

Tarikh : 12th December 2010 [esok]
Lokasi : Berjaya Times Square, Kuala Lumpur
Masa : 1pm – 6pm
Activiti : Bowling, Karaoke, Arcade Game, Shopping, Live Blogging, Cuci mata dan duit poket

Nak tahu lebih lanjut? Usha sini.

Buat Joegrimjow,

Jangan ingat dengan entry ini mampu memujuk bro yang tengah merajuk [even ada banyak pic bro]

Malam tadi bro mendapat mention dari Joegrimjow di twitter bro

“bucuk2 janan manok nama-nama, nati nepat nua =)”

p/s- tolong translatekan, bro malas nak baca

Bro berada di Perak, memang tak dapat nak turun dan minggu nie banyak yang bro perlu lakukan

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

46 thoughts on “Buat Joegrimjow… Bro Majuk Denganmu

    1. bro memang manja he..23x

      xde la hafiz.. orang lain wat gathering selalu je invite bro..

      nie member kamcing selalu buat gathering sama-sama daru dulu…

      tapi sedikit pun tak ingat nak inform bro.. no hp bro die dah ilang kot

    1. bro majuk dengan mu joe…

      nak pujuk.. kena bagi merc sebijik. 5series punya

      nie entry majuk sambil entry promote gathering esok…

    1. eh pojie… bro bukan blogger hebat.. bro biasa-biasa je…

      if pojie ada masa, moh la meramaikan lagi blogger di sana esok 🙂

    1. teman tak pergi la jaz…

      mu pergi la.. wakilikan bro.. bila lagi mahu turun padang bertemu blogger2 setia blog mu

    1. nak juga majuk…

      mahu xterase.. bro antara orang terlewat tahu pasal benda nie….

      selama nie joe selalu refer kat bro dulu

    1. selama nie antara yang terawal.. sebab kebanyakan gath mmg kami bincnag bersama.. cuma kali ini je.. mybe joe tahu bro agak bz kot..

      bro tengah nak plan wat gathering 2 hari satu malam kat melaka

    1. yup majuk betul2…

      tadi sempat lagi bro call joe tanye perkembangan gathering… sempat dia buat lawak suruh bro datng cepat

      bro kat perak n tengah ada kerja.. klau tak awal2 dah ada kat sana

    1. bro tetap merajuk lagi.. he..23x insya’lah bro akan lepak lagi dengan dorg.. tp xtau bile…

      ye ke dorg sebut pasal bro..?? pasal ape ek

Leave a Reply

Top