You are here
Home > Uncategorized > Bro Terima Bungkusan Misteri

17,422,487 total views, 4,308 views today

Bro Terima Bungkusan Misteri

Last week bro terima surat yang menyatakan bro perlu ke Pejabat Pos untuk meredeem bungkusan yang mereka tidak dapat hantar ke rumah bro.

Sebab tiada sesiapa di rumah semasa pak posmen datang melawat.

Bungkusan apakah yang bro terima..??

Aduhai..

Nak recall balik…….. Ermm…..!!!!

Tak boleh nak recall. Rasanya semua hadiah yang bro menang bro dah terima, yang bro belum amik lagi pun hadiah web hosting bernilai RM2++ yang bro memangi tempat ke-3 contest bulan lepas je dari salah satu syarikat hosting provider.

Ada masa nanti bro pergi amik kat pejabat pos.

Hati dah dup dap dup dap dah nie… 🙂

Bicara Bro : Bro rasa ianya bukan surat saman seperti mana yang bro selalu terima he..23x

Xkan la kad kahwin kot

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

30 thoughts on “Bro Terima Bungkusan Misteri

    1. he…23x mmg bro cam tue pun… asalkan xkena panggilan hangit je la ek…

      tue pasal bro dapat gelaran stone sejak tahun 2000

    1. bungkusan ape…??

      nantikan la ek.. malas nk agak-agak huhu… hope by petang nie bro boleh update kat blog nie ek huhuhu

Leave a Reply

Top