You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bagus Ada Adik Seperti Lolly

17,454,190 total views, 6,659 views today

Bagus Ada Adik Seperti Lolly

Waduh,

Gaji lambat lagi, business pun xmasuk lagi nie. Parah bro cam nie…

Time-time macam nie banyak sungguh dugaan datang menimpa. sabar ek wahai diriku.

Sekali mendapat msg di twitter

“Abg, duit dah masuk dah petang tadi, maaf lambat”

Eh, sejak bila adik kesayangan bro nie baik hati pulak? demam ek…

Hep…!!! tolong jangan kacau adik bro nie. If nak juga, moh jumpa ibubapanya dulu. Tak pun just kenal-kenal di laman blognya.

Bicara Bro : Banyak betul dugaan yang bro tengah hadapi sekarang ini. Masih memerlukan kekuatan.

Suuuppppppeeeerrrrr Pooooowwwwweeeerrrrrr…!!!!

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Bagus Ada Adik Seperti Lolly

    1. amboi.. ye le ye la.. nnt abg bagi ek naflah kat adik abg yg comeynye…

      tapi nafkah zahir je la.. batin..?? haram adik beradik he..23x

    1. yup makan harta isteri haram..

      eh tang mane mu bace statement makan harta isteri nie.. bro xde mention pun kat sini

    1. dan ade setengah mempunyai side effect…

      tue pasal ramai suami dok nak makan luar je.. sebab terlebih power he..23x

    2. makan luar bukan makan di luar he…23x

      sebab power la.. kena share kan.. if xpower.. xpyh la gatai2 nk bukak cawangan

  1. sorry, tp aku xbrape paham…so lolly is paying some sort of gift yg u menang contest dia? or just a friend helping a friend..if thats the case no need to write…..it sends the wrong signals bro..

    cheers

    1. ok direct la kan dengan ko..

      Lolly nie adik angkat ku…
      n yup yang tue hadiah untuk contest hari tue.. die beri time aku tgh sengkek he..23x

      🙂

Leave a Reply

Top