You are here
Home > Uncategorized > Adakah Anda Pengguna Setia Nokia

17,675,149 total views, 4,159 views today

Adakah Anda Pengguna Setia Nokia

Siapa di sini pengguna hp dari jenama Nokia..??

Boleh nyatakan tak jenis model hp Nokia yang pernah anda juga?

Bagi bro,

bro lebih selesa menggunakan Nokia berbanding hp lain. Maybe sebab murah, if rosak pun bro mampu repair or beli lain dan masih ada value jika dijual semula.

Sepanjang karier bro sebagai pengguna hp Nokia, bro ingin kongsikan jenis-jenis hp Nokia yang pernah bro pakai.

  1. Nokia 100 [model yang ada antena]
  2. 3210
  3. 3310
  4. 8210
  5. 3315
  6. 3210
  7. 6210
  8. x3-02

Rasanya itu sahaja kot model yang bro pernah guna. Selebihnya, bukan nokia. Hp bro tidak pernah ada satu pun bro jual.

Hilang sekali je. Selebihnya…. pepaham je la kan

Bicara Bro : Jika anda pengguna Nokia terutama model yang terbaru. Adakah anda mempunyai applikasi Ovi Store?

Jika ada,

Moh try download Menggunakan Ovi Store Laman Blog Bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

34 thoughts on “Adakah Anda Pengguna Setia Nokia

    1. yup memang.. tetapi tetap ada value berbanding telefon lain…

      maksud bro if dah jadi 3rd 4th hand he..23x

    2. bro kumpul sisa2 & kesan2 dalam kotak je…

      nk simpan, takut orang tanye ape benda nie.. dah xmacam hp dah

    1. Peh.. bro xde pulak jadi cam tue.. terburai isi dalam ade la…

      now sejak pakai X3 nie… belum ada pertanda2 lagi nk roska n jadi cam arwah2 yang lain

  1. pengguna setia sony…hihihi..penah tukar pkai nokia jap..tp leceh giler ble taip msg..coz dh terbiasa ngan sony..hihihi..taknak tukaq da..nak pakai sony je..

    1. bro pun kenkadang tersilap gak taip msg.. coz bro pakai nokia n sony serentak he…23x

      so now pakai sony je la terus ek

  2. First model nokia yg saya guna…nokia 6020 yg ni beli secondhand..pastu nokia 6600(nset sabun)pun secondhand gak…pastu plak nokia n73 music edition yg ni suci teruna lagi beli baru hehe…skrang ni plak csl-i100…nset yg suka mnyakitkan hati anda sbg pngguna nokia tegar hehe..

  3. hoyeh! skarang aku akan setia sampai bila2 ngan nokia. sony mmg hamjad. tp salah aku jugak sbb tak beli ori..hehe

    pengalaman ngan nokia: 3210, 3310, 1208, 1202, satu lagi lupe.. and currently tgh pakai C3-00 and yes, ada ovi store…hehe

Leave a Reply

Top