You are here
Home > Contest > Ada Contest Free Domain Dari Khaizarien.com

17,436,676 total views, 531 views today

Ada Contest Free Domain Dari Khaizarien.com

Alamak,

Ada contest free domain la pulak.

Buat yang tidak berjaya dalam contest free domain dengan bro hari tue. Apa kata korang join contest nie pulak.

Comey pulak awek sebelah nie.

Ops jalan sekali cuba nak kacau or nak tackle. Karang bro asah parang bagi sekali hayun je. Terus xpayah sunat-sunat dah he..23x Ada berani…??

Apa yang korang perlu buat?

  1. Letakkan tajuk Entry seperti berikut –>> GiveAway Domain by KhaiZarien.com
  2. Letakkan banner di atas di entry anda & link kan semula ke entry ini.
  3. Letakkan gambar anda yang paling SOPAN di entry anda sendiri. –>> bertujuan supaya aku sendiri kenal siapa pembaca yang rajin menjenguk di sini. nati bile jumpe takde la alasan x cam la ape la kan…
  4. sila Tag 5 blogger lain

La….

4 Syarat je ke..? Tipu la kalau korang cari alasan xnak join kan.

Satu gambar cam tak cukup je. So bro tambah satu lagi pic bro.

Dan Bro nak tag semua yang pernah join contest free domain dari bro dulu. Mana tahu korang bernasib baik kan [yang tak join dulu pun boleh korang join sama] :-

  1. Yiedpozi – RM 560.28
  2. Mohd Isa – RM500.00
  3. HoneyvsBee – RM520.00
  4. BloodBery – RM 499.00
  5. Wazy – RM 650.00
  6. Eazy Izzuddin – RM 502.18
  7. Nana Chan – RM 518.68
  8. ZianaZone – RM 540.00
  9. Zqah – RM 683.90
  10. Fiq – RM 500.00
  11. Cik Dara – RM 678.34
  12. Gugurl – RM 500.00
  13. Ida Sayang Kamu – RM 550.00
  14. Watie – RM 497.78
  15. Suri Hatiku – RM 530.38
  16. LylaROCK – RM 520.43
  17. Zala Wajik – RM 505.43
  18. Syahril Hafiz – RM530.00
  19. Zack Entry – RM 628.00
  20. Nora – RM 510.43
  21. Aton – RM 530.00
  22. Mrs Vor+ = RM 508.25
  23. Ainiaa – RM 535.00
  24. nuRr deeanNa – RM 503.95
  25. Muhammad Zulhaizer – RM 521.00
  26. Saipool Zameer – RM 512.75
  27. 4east – RM 573.19
  28. fittiariri – RM499.43
  29. Raby – RM 580.43
  30. FasiHaH – RM 623.35
  31. Matdin – RM 558.73
  32. SayangSafuraa – RM 508.50
  33. Zacky – RM 583.76
  34. Norfa Lyana – RM 550.00
  35. Sya Isya – RM 535.43
  36. Zikrihusaini – RM 513.25
  37. Paan @ Kacang – RM 583.90
  38. Adrien – RM 618.35
  39. Kak Yong – RM 550.00
  40. Mangges – RM 515.30
  41. Cik Mot – RM 531.00
  42. Hazwan – RM 525.25
  43. Ras Amierra – RM 550.50
  44. AISYA humaira – RM 511.10
  45. Zuar – RM 565.00
  46. Zuryn Zakarya – RM 581.79
  47. Biela Baek – RM 528.12
  48. Yuyu – RM 600.00

Bicara Bro :  Bro copy paste dari senarai peserta. So malas nak delete satu persatu nilai tekaan korang ek.

Nak join klik link ini – Free Domain dari Khaizarien.com

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “Ada Contest Free Domain Dari Khaizarien.com

    1. sonang.. biar semua dapat merasai..

      hari tue dorg join contest aku.. tapi xmenang… so nie kira bagi perluang kat depa la nie

    1. contest merupakan salah satu strategy pemasaran web atau blog…

      lagi banyak link kita tersebar di blog or web lain.. lagi tinggi backlink yang kita terima dan akan memberi kesan juga kepada ranking alexa

      bukan setakat trafik bahkan meningkatkan kebarangkalian search engine untuk menemui blog atau web anda..

      dalam masa yang sama boleh buat blogger lain mengenali anda 🙂

    1. la nape pulak ek…

      bila lagi nk kenal2 dengan blogger lain kan…

      cam ade sorg blogger tue die cakap bro sombong time jumpe kat gath…

      sedangkan bro sendiri pun xkenal n cam muke die… tny eyg lain.. yg lain pun xkenal… so salah bro ka x tegur dia sorang dalam ratus2 orang 🙂

    1. kamu dah ade domain dah… boleh je xnk join.. if join pun just buat cam bro je.. buat tag n xpyh submit penyertaan…

      just support je.. 🙂

Leave a Reply

Top