Alamak,

Ada contest free domain la pulak.

Buat yang tidak berjaya dalam contest free domain dengan bro hari tue. Apa kata korang join contest nie pulak.

Comey pulak awek sebelah nie.

Ops jalan sekali cuba nak kacau or nak tackle. Karang bro asah parang bagi sekali hayun je. Terus xpayah sunat-sunat dah he..23x Ada berani…??

Apa yang korang perlu buat?

  1. Letakkan tajuk Entry seperti berikut –>> GiveAway Domain by KhaiZarien.com
  2. Letakkan banner di atas di entry anda & link kan semula ke entry ini.
  3. Letakkan gambar anda yang paling SOPAN di entry anda sendiri. –>> bertujuan supaya aku sendiri kenal siapa pembaca yang rajin menjenguk di sini. nati bile jumpe takde la alasan x cam la ape la kan…
  4. sila Tag 5 blogger lain

La….

4 Syarat je ke..? Tipu la kalau korang cari alasan xnak join kan.

Satu gambar cam tak cukup je. So bro tambah satu lagi pic bro.

Dan Bro nak tag semua yang pernah join contest free domain dari bro dulu. Mana tahu korang bernasib baik kan [yang tak join dulu pun boleh korang join sama] :-

  1. Yiedpozi – RM 560.28
  2. Mohd Isa – RM500.00
  3. HoneyvsBee – RM520.00
  4. BloodBery – RM 499.00
  5. Wazy – RM 650.00
  6. Eazy Izzuddin – RM 502.18
  7. Nana Chan – RM 518.68
  8. ZianaZone – RM 540.00
  9. Zqah – RM 683.90
  10. Fiq – RM 500.00
  11. Cik Dara – RM 678.34
  12. Gugurl – RM 500.00
  13. Ida Sayang Kamu – RM 550.00
  14. Watie – RM 497.78
  15. Suri Hatiku – RM 530.38
  16. LylaROCK – RM 520.43
  17. Zala Wajik – RM 505.43
  18. Syahril Hafiz – RM530.00
  19. Zack Entry – RM 628.00
  20. Nora – RM 510.43
  21. Aton – RM 530.00
  22. Mrs Vor+ = RM 508.25
  23. Ainiaa – RM 535.00
  24. nuRr deeanNa – RM 503.95
  25. Muhammad Zulhaizer – RM 521.00
  26. Saipool Zameer – RM 512.75
  27. 4east – RM 573.19
  28. fittiariri – RM499.43
  29. Raby – RM 580.43
  30. FasiHaH – RM 623.35
  31. Matdin – RM 558.73
  32. SayangSafuraa – RM 508.50
  33. Zacky – RM 583.76
  34. Norfa Lyana – RM 550.00
  35. Sya Isya – RM 535.43
  36. Zikrihusaini – RM 513.25
  37. Paan @ Kacang – RM 583.90
  38. Adrien – RM 618.35
  39. Kak Yong – RM 550.00
  40. Mangges – RM 515.30
  41. Cik Mot – RM 531.00
  42. Hazwan – RM 525.25
  43. Ras Amierra – RM 550.50
  44. AISYA humaira – RM 511.10
  45. Zuar – RM 565.00
  46. Zuryn Zakarya – RM 581.79
  47. Biela Baek – RM 528.12
  48. Yuyu – RM 600.00

Bicara Bro :  Bro copy paste dari senarai peserta. So malas nak delete satu persatu nilai tekaan korang ek.

Nak join klik link ini – Free Domain dari Khaizarien.com