You are here
Home > Uncategorized > The Top 10 World’s Coolest Intern Candidates

17,446,571 total views, 5,782 views today

The Top 10 World’s Coolest Intern Candidates

Kecewaan bro masih lagi terasa akibat gagal terpilih untuk Top 20 World’s Coolest Intern Candidates oleh Standard Chartered bernilai S$30,000 [untuk pemenang sahaja]

Tetapi selepas melihat Top 10 untuk World’s Coolest Intern.

Bro rasa, memang tak mampu kalahan kecoolan mereka.

T-T menangis tengok creativity mereka yang melampau.

Dan satu-satuny calon dari Malaysia iaitu Mun Yee gagal tersenarai di kalangan Top 10. [international level dah nie]

Disini bro kongsikan senarai Top 10 World’s Coolest Intern Candidates

CANDIDATESLINKS
Duane Melius

Duane raps, wears cool hats, and likes cats.

Farah Sidek

Farah loves old cameras, Apple gadgets, Moleskines, playing Floorball, watching movies, Tetris, and reading Penguin books. Oh and long lists.

Gaurav Sharma

He is an Engineer by Education and Investment Banker by Ex-Job. He knows what ads you click – but hasn’t hacked your Google Analytics account.

Jennifer Healy

Jen Healy talks to ATM’s and pokes people in the street. And has some very funny friends.

Jonha Revesencio

Laughs a lot, is left-handed, a Social Media addict and Mom’s only daughter.

Katherine Liew

Katherine nearly became a competition gymnast. She’s been in a cake fight. She’s teaching herself French. (Slowly.)

Robyn Lee

Seriously overactive imagination, can’t watch horror films because ‘the image usually follows me home’.

Sarah Chong

Sarah co-founded Penn-Olson, blogged for a year till her fingers bled, then traveled the world…

Soshi

Soshi is concise, creative & coffee-loving. And she can haiku-tweet.

Stephanie Phua

Loves travelling, learning and gaining new experiences.

Tahniah buat mereka 🙂

Takziah pula kepada keluarga allahyarham Pak Uda bro yang kembali ke ramatullah awal pagi tadi. Moga rohnya dicucuri rahmat dan di tempatkan dalam kalangan mereka yang beriman.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “The Top 10 World’s Coolest Intern Candidates

    1. terlalu sengit.. if bro tahu cam ne awal2 lagi dah wat entry dalam english…

      n wat video menarik2 untuk nmpk lebih cool

    1. hope dorang tetap open lagi perluang cam nie…

      tapi tue la.. calon2 Malaysia yang satu tue pun xtercalon untuk Top 10 even Top 20 nama dia ada

    1. he..23x orang ke-11 ek.. dalam top 20 pun bro xtercalon…

      rasanya ade few gak dari malaysia cam Jardness & joegrimjow yang join contest nie

    1. maybe blogger lebih kreatif…

      top 10 tersebut dari seluruh dunia tau, bukan dari Malaysia or Singapore

    1. insya’lah.. harap cam tue la ek.. sape xnak dapat S$30k untuk 6 bulan termasuk ilmu n kepakaran

    1. tue la pasal…

      at d endnye.. yang menang xleh nk join program die.. he..23x baik offer pada bro yang xberkerja nie

Leave a Reply

Top