You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Sebelum, Semasa & Selepas

17,411,065 total views, 2,594 views today

[Status Malam Jumaat] Sebelum, Semasa & Selepas

Taukah apa perbezaan sebelum, semasa & selepas Malam Jumaat.

Sebelum : ABBBBAAAANNNNNGGG..!!! [Nada garang]
Semasa : Abbbaaannnnnnnggg…. [Nada penuh kemanjaan @ ke”noty”an]
Selepas : Abbbbaaaannnnnngg…. [Nada tak bertenaga @ kepenatan]

he…23x Ok, bro nak gerak balik ke Perak. Chowww

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

46 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Sebelum, Semasa & Selepas

    1. ops he..23x yang lain dah ade yang faham… try tanye dorang he…23x

      nk contoh tgu mu kahwin nnt ek

    1. he..23x xfaham ke wazy… if masih xfaham leh roger2 dgn mbe2 kite yg faham [ke dorang pun wat2 faham jugak]

    1. he..23x mu kena fahamkan lagi…

      sebelum malam jumaat
      semasa malam jumaat &
      selepas malam jummat.. kan lama tempoh masanya he..23x

    1. he..23x ok dah nampak kan tempoh masanya…

      sebab tue atas2 sekali bro bubuh ” tahukah apa perbezaan sebelum, semasa & selepas malam jumaat”

    1. oh bagus.. nntkan pulak topik baru untuk segmen ini di minggu depan ๐Ÿ™‚

      dah karang dah. tapi tetap minggu depan di publishkan

    1. salah satu entry dalam salah satu segmen wajib diblog bro [status malam jumaat], harap maklum ek…

    1. he..23x sengal ek he..23x lyn yang minggu depan punye… lagi senagal.. dah siap taip dah pun

      tgu khamis malam jumaat depan akan dipublishkan

Leave a Reply

Top