You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Posisi Semasa Tidur Bersama

17,457,634 total views, 801 views today

[Status Malam Jumaat] Posisi Semasa Tidur Bersama

Posisi kaki ketika tidur bersama pasangan.

Kata orang, posisi tidur menjamin kemesraan anda dengan pasangan anda.

Kalau tidak percaya,

Anda boleh lihat posisi kaki di sebelah ini.

p/s- Tengok sahaja, bukan suruh bayangkan. Ish korang nie.

Bicara bro | Basuh kaki sebelum tidur atau menjalankan kewajipan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

55 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Posisi Semasa Tidur Bersama

    1. kenapa ada..??

      tue maknenye mu dah patut masuk tidur sekarang nie.. xbaik melewat-lewatkan he…23x

      ok jaz.. mahu lelap dulu

    1. ops.. dah terbayangkan ke… alamak.. kan bro dah pesan.. jgn bayangkan he…23x

      anyway thank coz sudi terjah ke blog bro

      sudi2 la sokong segmen status malam jumaat di blog bro.. dah nak dekat setahun dah nie

    1. ops.. mane ade ditutup.. kan nampak tapak kaki je..

      nampak sgt mu terbayangkan.. tue pasal nampk cam ade yang ditutup

    1. osh zuriey.. bro dah pesan jgn bayangkan.. tapi tetap nk bygkan ek

      selamat bace blog bro pagi nie.. kalau malam td.. gamaknye tidur peluk bantal la ek

  1. hoooo…ini memang panas…heehe..

    aku tak perlu bayang2pun…hehe

    yg last tu..tak semestinya tak bahagia…mungkin ada anak kecil yang tidur ditengah…so kaki jauh2 la sikit…please yer…hehehe

  2. Bro, tak dapat bayangkan la..Adakah bermakna otak saya masih suci lagi ataupun saya saya belum layak utk berkahwin???hehe..

    p/s:baru berkesempatan nak komen..hehe…

Leave a Reply

Top