You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Bila Sudah Berumah Tangga

17,439,776 total views, 3,631 views today

[Status Malam Jumaat] Bila Sudah Berumah Tangga

Banyak perbezaan antara hidup membujang dan hidup berumah tangga.

Terutama bab-bab nak bangun pagi [terutama time rasa cam sedap je sambung tidur balik].

Apa-apapun layan luahan hati seoarang dara yang belum lagi berkahwin

Bila ada adik kat umah ni,

Kenalah bangun awal, masakkan something untuk dia,

Nanti senang tengahari nak mkn…

Bila ada anak plak,

Terpaksalah mummy dia kesotkan anak dulu sebelum pergi keje…

Bagi makan, minum, tuko lampin sume… hiksss, sukanya cm… ni tiap2 hari—-:))

Bicara Bro pula [sejak bila bro tidak suka merapu rapan kan]:

Bila ada suami pula

Pagi-pagi suami tarik ajak sambung tidur seround dua he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Bila Sudah Berumah Tangga

    1. Thank eazy… isnin minggu depan malam free x..?? jom wayang kat sunway.. ticket free

      if nk roger bro…

  1. Bro.. mmg malas nak bgn pagi tapi sebenarnya ramai yang x tahu. Lepas mandi dan semayang subuh. Badan dah lebih fresh.. seround dua tu normal la pastu. Cuma yang pastinya setiap round itu lebih mantap. Macam marathon beb. Jgn terkejut kalau habis round ke-dua tu, Eh.. kul 12 tgh hari? Kita makan kat kedai je la sayang. Sian ayang penat.

    1. he..23x lawak pulak membacanya…

      yup memang betul pun.. lepas solat subuh sesama terus tarik atas katil…

      sure g kerje dalam keadaan tersenyum n badan pun segar bugar… exercise pepagi kan…

      kalau sabtu ahad leh je nk lajak sampai tghari…

      tapi ada kes pengantin sepanjang hari xkuar2 bilik he…23x

Leave a Reply

Top