You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Belaian Manja Dari Suami

17,654,611 total views, 1,691 views today

[Status Malam Jumaat] Belaian Manja Dari Suami

Belaian manja dari suami amat penting dalam hubungan suami isteri.

Baru dia terasa dimanjai & disayangi.

Mulakan dari puji-pujian..

Belai rambutnya, cium baunya, cium pipi & dahinya..

Tangan mengusap lembut di atas kulit badannya…

Renung matanya dan cuba sampaikan apa yang ingin anda ucapkan dari pandangan mata

Biar terdengar rengetan manja dari si dia

Dan bukannya, “Amboi… !!! Dia tidur dulu, siap berdengkur lagi. Hampeh punya laki, tak romantik

Bicara Bro | Pastikan bukan anda yang berdengkur dulu sebelum segala-galanya bermula ๐Ÿ™‚

Dan pastikan dengkuran anda tak menganggu tidur sesiapa.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Belaian Manja Dari Suami

    1. he..23x mahu xkesian… tue la yang dihadapi oleh isteri-isteri yang kurang kasih dan kemanjaan

      siap dapat free dengkuran lagi

  1. mcm mane tak dapat dengkuran kalo layanan tu tak power.. cube bt tiap2 malam tu malam pertama sure tak tdo punye

    si suami pun takleh lah nak trs2 dengkur je.. kene lah pndi bukak cerite jgk kan

    hehe paham2 lah sndr ye

    1. bukan sebab boring.. mybe sebab penat kot he…23x coz b4 balik terlayan “isteri” yang lain he…23x

      eh x la.. nie tips bila dah xbernafsu dgn isteri sendiri

    1. bro pun tidur berdengkur gak.. kuat pulak tue he…23x

      bygkan kalau perempuan yang tidur berdengkur pulak

Leave a Reply

Top