You are here

17,437,600 total views, 1,455 views today

Serius Tak Sakit

Serius tak sakit…??

Yup.. Serius tak sakit…

Ada tak sesiapa yang mengenali mamat yang memang mencari penyakit ini?

Seorang blogger yang tidak seberapa blogger tetapi dikenali.

Aktif di facebook dengan nama Boneka Tak Sakit di awal dahulu. Menyebabkan bro teringat pada chucky yang sememangnya tak reti sakit.

[movie ke-2 bro minat he…23x]

Mula-mula sebelum beliau mengadd bro dalam facebook dia. Bro merupakan silence reader blog dia [shhhh jangan bagitau dia, entah ada ke tak blog dia tue].

Terus terang bro nyatakan, Bro memang menyampah dengan dia sekali dengan perangai dia. [apa perangai die.. sorry xbaik bukak aib orang]

Dan paling tak tahan..

Semua skandal blogger bro dia nak sapu. Amboi… kauta 4 saja.. Nie mu sapu semua nape…!!!

But now,

Dia antara member2 yang aktif bersama bro. Stalker terbaik la… Minta apa-apa pun dia boleh bagitau.. Lagi ganas bila bergosip2 pasal blogger [tidak seperti blog yang melabelkan blog bro adalah sampah].

Gosip-gosip pun, akhlak tetap terjaga & dah stop sakiti hati orang [dengar cerita selepas dia kena tazkirah dengan bro kot, dh ingat2 lupa].

Kemarin bro tersembang dengan si dia bro.

Berkaitan dengan budak Serius Tak Sakit [bro selalu gelar dia “Serius Cari Penyakit” cam comey je nama tue he..23x]

Dia : Boneka tak sakit tue dah kahwin ke belum?
Bro : Belum lagi

Dia : Betul ke..??
Bro : Serius sayang… dia tak sakit

Dia : Eh tak sakit ke tak kahwin nie…!!
Bro : Ops.. tersasul pulak. Yup Serius Tak Kahwin lagi.

Bicara Bro : Kita berblog or berfacebook mahupun twitter [seangkatan dengan social media nie], bukan berniat nak bermusuhan. Cuma nak tambah kenalan.

Bro berkarya di blog sebab hobi 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

34 thoughts on “Serius Tak Sakit

    1. w’salam…

      takut ek he..23x ala xpyh la takut.. bro kan ade.. huhu

      try search at facebook nama “serius tak sakit” mesti terjumpa

    1. malam tadi.. ade seorang blogger popular [baru saja masuk paper] bagi tahu kat wall sy yang die selama ini merupakan silence reader di blog saya..

      akak pun apa kurangnya… cam saya nie, blog saja2.. xleh nak masuk mana2 kategori

    1. rajin wat benda baik xpe…

      lagipun elok kita kenal-kenalkan rakan-rakan yang terbaik buat kita kepada rakan-rakan yang lain 🙂

  1. huhuh thx la cerita pasal aku sini bro!
    paling best ada juga di selik yg ko xmeyukai diri ku dulu2
    ahhh kira standrt lah tu xkenal maka x cinta
    setiap yg buruk ada chantek yer kalau di selam dalam2 huhu

    rasa sgt2 glmer la i suka!!

    1. sama-sama he..23x 🙂

      selamat ko lelaki.. kalau tidak bro merelakan bo jatuh cinta kepada mu..

      dulu memang terus terang bro cakap.. bro xsuka dengan kamu… tp suka membaca entry di blog mu…

      peh… mmg tip top la.. i’m like it huhu

  2. sape skandal blogger bro??hehe.baru harini dapat on9..balik kg mmg susah nk on9..huhu.

    mmg btl ckp bro..kita berblog untuk tmbh kenalan..tmbh networking..bukan nak cari gaduh:-D

    1. ops… mana boleh bagitau… nama pun skandal kan… ada masa bro akan wat satu entry khas…

      tetapi just show sorg je la skandal yang ramai orang tahu dengan kemesraan kami

      tau xpe…

      hope tiada la sape2 blogger yang hentam bro lagi ek… 🙂

    1. ada je… jadi isu gak satu malam…

      coz ramai yang bace blog dia dah leh agak sape yang di ajukan….

      ops… entry skandal ek…?? xdapat la he..23x

Leave a Reply

Top