You are here
Home > Uncategorized > Pesanan Buat Rakan-rakan Blogger Yang Mengikuti Bro Esok

17,437,726 total views, 1,581 views today

Pesanan Buat Rakan-rakan Blogger Yang Mengikuti Bro Esok

Thank buat rakan-rakan blogger yang sudi memberi kerjasama dan mengikut bro esok.

Tiket-tiket percuma korang sudah di confirmkan.

Bagi yang terlambat memberi nama, bro tidak dapat menolong apa-apa.

Just untuk pesanan terakhir.

Filem yang kita akan tonton pada pukul 9PM Isnin 29th November 2010

Tiket boleh diambil 15 minit sebelum filem ditayangkan di TGV Sunway Pyramid.

Buat semua blogger yang datang atas nama bro, sila hadir awal. Tiket memang di book atas nama korang, jika tiada yang ambil. Mereka akan buka kepada orang lain. [bagi yang datang lambat, bro try untuk simpan tiket korang]

Hope, esok dapat berjumpa dengan beberapa orang blogger yang belum pernah or dah lama tidak berjumpa bro.

Roger bro kat facebook, if nak dapatkan no contact bro ๐Ÿ™‚

Bicara Bro : If ada apa-apa event yang melibatkan blogger. Bro akan inform kepada korang.

Maaf untuk kali ini kepada semua rakan-rakan blog, bro hanya mendapat limited tiket sahaja. So bro tidak promote pasal tiket ini di laman blog ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Pesanan Buat Rakan-rakan Blogger Yang Mengikuti Bro Esok

    1. xpasti la… yg follow under nuffnang pun ade bagi negative comment kan..

      so layankan aje he..23x

      tapi ngangkung malam tadi memang best la

    1. mesti berbau je he..23x xmandi he…23x

      gurau je… bro tgu si dia bro balik kerje then baru gerak ke sana

  1. Bro, jangan lupa update dalam blog ni acara malam tadi ye ๐Ÿ™‚ Kiciwa gak terpaksa lepaskan tiket yang saya dah book hari tu ๐Ÿ™ tapi takpe, insyaAllah next time ada rezeki saya pulak.

    1. if xde pe2… esok bro update ek.. bro xsempat nk bergambar semua.. dok tgu blogger lain dtg n sembang dengan pihak penganjur je ๐Ÿ™‚

      xpe xpe… next event bro akan invite lagi ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Top