You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Peringatan Buat Pengomen Blog BroFramestone.com

17,437,728 total views, 1,583 views today

Peringatan Buat Pengomen Blog BroFramestone.com

Peringatan Buat Pengomen-pengomen Blog BroFramestone.com

Bro benci dengan komen-komen korang. Bukan sebab korang buat spamming or meninggalkan komen yang kurang enak.

Tetapi….

Komen korang tak mampu menyerikan ruangan komen blog ini.

Apa kata korang cuba menggunakan gravatar yang mampu menyerikan lagi ruangan komen blog ini. Bukan blog bro saja. Tetapi blog-blog yang lain juga.

Jika nak tahu apa itu gravatar?

Usha pautan ini [dah usha baru korang tinggalkan komen di sini], kerjasama anda amat bro hargai.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

96 thoughts on “Peringatan Buat Pengomen Blog BroFramestone.com

    1. mu terkena pun xterasa sangat…klu yang terase tue die terus wat gravatar he…23x

      contest.. tgu la… sabar2 huhu.. tgh mencari idea..

    1. bro now kat kg.. tg malim, perak πŸ™‚

      tue la.. saje je… bg meriah sikit ruangan komen nie.. asik pasaki default je.. bro nk ingt nickname susah.. kekadang sampai silap org

    1. bukan kamu la… lelaki bro boleh ingat.. yang gurl la.. gurl kan penyeri blog ini…

      baru la bro semangat nk menulis blog he..23x

    1. besa la… commentluv nie free.. rasenye ada kot yang berbayar…

      yang berbayar kita boleh pilih satu dari 10 entry untuk dipaparkan… if xsalah bro la kan

      nnt ada masa bro try bongkarkan rahsianya

    1. he..23x ok pemeriksaan pengawas mengatakan awak tidak bersalah…

      tp nametag kecik sgt… xnampak he…23x

    1. yes.. menarik he..23x kan dah nampak dah muka time nk komen he..23x πŸ™‚ cam nie la pengomen blog bro

    1. garavatar nie salah satu applikasi… di mana die akan menggunakan detect email kita lalu mengeluarkan image semasa mengomen di blog seperti blog bro..

      ada perasan x sesetengah blogger yang mengomen entry ini mempunyai avatar berwajah mereka atau sebagainya n tidak berbentuk default πŸ™‚

      boleh cuba

    1. he..23x saje je… ape2 lagi eazy. g try gravatar tue… baru ade muka eazy kat komen bro..

      cepat – cepat πŸ™‚

    1. he..23x identity mu terbaik he…23x bro just nk invite pada sesiapa yang belum ada lagi je he..23x

    1. baik check balik.. maybe image gagal di upload.. or email yang digunakan berbeza atau error di situ

      emaial yang digunakan untuk mendaftar mesti sama dengan email yang digunakan untuk meninggalkan komen πŸ™‚

    1. he…23x lebih kurang cam tue la.. lasgi satu nk menceriakan ruangan komen…

      asik yang datang pakai avatar default je..

      xmeriah pulak rasanya

    1. saje je nk wat entry serius he…23x xsangka terlalu serius la pulak he..23x

      dh lame bro xserius πŸ™‚ tengok ade x yang takut dengan bro

    1. besa la.. bukan semua orang nk ngikut kan he…23x

      entry nie saje je nk promote bloh OhPakar termasuk content die…

    1. sennag je.. just daftarkan email anda.. then pilih gambar yang ingin digunakan…

      semasa meninggalkan komen di blog orang lain.. gunakan email yang telah di daftar πŸ™‚

    1. πŸ™‚ bro saja je nk berkongsi dengan mereka yang sellau datang ke blog bro.. mahu bikin meriah n ceria sikit di sini

    1. Sorry ek pojie… saje je nk entry cam nie.. saje bikin suspen

      he..23x xpe… muka pojie bro dah lame nmpak dah πŸ™‚

    1. yup.. bro pakai wp…

      reply yg cam mne ek.. function untuk reply komen orang ek…

      bro pakai plugin je..

      if nk tahu.. nnt bro kongsikan kat web OhPakar

    1. salam aidil adha juga buat kamu he..23x

      saje je bikin suspen huhuu…. hasilnye..?? dah ramai yang guna gravatar mengomen di blog bro πŸ™‚

  1. problm kategori picture yg di pilih kot..sebab ada byk kan..X, R ,G dan entah ape lagi..kalau pilih X atau R memng x kuar ar..sb untuk kategori X dan R menunjukkan picture yg di upload diketegori sgg lucah…i guess…hhehe

    1. boleh klik link yang bro berikan dalam entry ini…

      dah ramai yang dah miliki avatar sendiri.. moh la bee.. buat sama

Leave a Reply

Top