You are here
Home > Tip Bernas Bersama Bro Framestone > Perbezaan Saiz Bra Anda

17,453,151 total views, 5,620 views today

Perbezaan Saiz Bra Anda

The different Bra sizes [the thing that you should know].

A-almost.
B-barely.
C-can’t complain.
D-dang!
DD- double dang!

E-enormous.
F-fake.
G-get a reduction.
H-help me, Icant get up!

Sekadar berkongsi jenaka dri salah seorang rakan bermafia facebook bro dari Sweden 🙂

Bicara X-Po | Lagi senang kalau guna saiz nasi lemak.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

65 thoughts on “Perbezaan Saiz Bra Anda

    1. he..23x bro ade je wat entry pasal saiz nasi lemak tue.. ok.. komen ini termasuk link kamu telah bro masukan kedalam entry ini sebagai penghargaan

    1. he..23x zaman budak-budak leh la cakap nasi lemak.. bile dah dewasa nie..word akan berubah

      36b 38b 34c 42d huhuhu tgu sampai masanya nanti ek Yied

    1. amboi Pn nie… sekali dia komen huhuhu

      bro selalu cari nasi lemak 3.50 bungkus sekali dengan ayam.. tap dorang bungkus xcantik

    1. oh ye ke izzan he…23x fitrah manusia.. if ade yg berminat tue, rasenye skru kepala die pun ade prob kot

    1. terlalu banyak bezanya… jika sekarang nasi lemak seringit dah sama cam nasi lemak 50sen dulu..

      so bayangkan nasi lemak 50 skrg nie same cam nasi lemak cam mne?

      ke flat je he..23x

    1. ops sorry…!!

      anyway thank coz sudi terjah teratak buruk bro ini… if ade masa usha2 la entry lain yang mungkin xkan buat kamu merah muka n malu nk memabacanya

      🙂

    1. he..23x eh pukul 3.47pagi datang blog ini..

      gila awal.. betula la penjejak subuh di blog bro dari dulu lagi kan

      ala segan2 pulak die nie

    1. free size luar kategori.. ini berkaitan dengan cupnye he..23x A cup B cup C cup etc…

      Free size tue lebih curang cam xpakai je la kot

    1. benda nie kita perlu tahu.. kaum hawa just dok nk C cup je D cup la… cuba tgk cup2 yang lain selain world cup he.23x

    1. bro xkisah size ape pun.. asalkan bukan saiz F -fake… selalu yang fake nie lelaki yang nak jadi pompuan je he..23x

      amboi soalan kamu nie killer betul la..

      erm.. ade la saiz yang bro minati 🙂 ala malunye bro he..23x

  1. Aku ingatkan tutorial cara nak belikan bra untuk insan tersayang kalau kita taktau saiz apa yang dipakainya.

    Kalau aku senang je, Banyak2 sales girl dalam shopping mall. Tangkap sorang, saya nak jenis nie, saiz awak. Settle.

    1. awat ek..

      asal mu komen sini je pasti bro akan gelak he…23x

      ops tutorial ek.. susah beb.. perempuan nie agak cerewet la.. xselesa la.. ketak la.. sakit la.. xnmpk menarik “I punya” pakai bra nie etc

      mahu pening kepalanya

      lagi best sales girl tue cakap cam nie “saya pakai push up la bang, saya punya kecik je”

      then jawab la “meh abg bagi lagi besar nak” ops jgn ade yg print screen komen bro ini

    1. nak lagi panas.. tgu entry malam nie…”segmen status malam jumaat” yang merupakan segmen wajib di blog bro setiap minggu…

      mmg pakai number.. tap selalunya yang pakai huruf ini mengambarkan cupnye.. B cup, C cup or D cup…

      cuma di tambah-tambahkan je

Leave a Reply

Top