You are here
Home > Tip Bernas Bersama Bro Framestone > Panduan Membuat Maksiat

17,410,312 total views, 1,841 views today

Panduan Membuat Maksiat

Panduan Membuat Maksiat

Panduan ini atas permintaan salah seorang blogger yang sudi datang ke blog bro, Zuar.

Katanya ada yang mencari keyword tersebut di blog beliau.

Rasanya yang mncari keyword tersebut ada prob kot. Ada skru2 kat otak dan kepala dia yang longgar.

Dan bro rase cam kasihan pada si pencari tue. Maka bro buat panduan ini [Hope boleh membantu beliau membetulkan skru di kepalanya]

Panduan membuat maksiat bagi newbies :-

  1. Pastikan anda tahu maksiat itu apa
  2. Kurangkan menonton atau terikut-ikut movie 3Gp [nanti korang tak terasa feel sebabcopy paste aksi mereka]
  3. Pastikan anda mempunyai pasangan untuk aktiviti ini [lelaki, perempuan or sesama jenis]
  4. Ukur tahap keimanan anda [lagi sikit, lagi bagus]
  5. Sila titik beratkan umur anda, [bawah 18- Just masuk kes juvana, atas 18 pula prepare la ek nak kena rotan ke ape]
  6. Mempunyai port untuk melaksanakan
  7. Pastikan syaitan sudi mendampingi anda. [if dah nikah, syaitan pun xberani nak dekat bila bersama]

Ok,

Itu saja. Hope mampu membetulkan skru yang longgar kat kepala tue.

Penafian | Bro dan pihak rakan-rakan blog tidak bertanggungjawab sekira ada berlaku penyalahgunaan panduan yang diberi. Segalanya terletak atas keimanan dan usaha anda.

Neraka ada banyak pintu. pilih saja mana yang berkenan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

65 thoughts on “Panduan Membuat Maksiat

    1. yang bawah 18 pun boleh.. terus masuk sekolah juvana or sekolah harapan.. tapi xbest la tertulis pada sikjil tamat persekolahan

      if atas 18.. prepare je la.. hukuman pasti berat

    1. he..23x sama2… terbaik x panduan bro nie.. hope membantu dorg sedar kata-kata laknat bro dalam tue

    1. w’salam

      he..23x point terbaik bro letak di situ… maksiat sekarang nie xmengenal jantina…

      tang tue tanya mereka yang lebih berpengalaman πŸ™‚

    1. he..23x hope petua nie sampai kepada budak tue…

      eh ade free tarfik x masuk blog mu dari blog bro nie??

    1. he..23x xpe la dapat saham.. pasti dorang xperasan ade sinis2 bro selitkan dalam panduan ini πŸ™‚

    1. bukan senget dah.. lebih dari tue lagi… nnt la bro buat pendedahan keyword untuk blog bro or orang lain

    1. maksiat tue ape ek… if xtau, jangan baca entry ini

      duit boleh je di jana di dunia.. sekali dengan pakej saham neraka untuk di akhirat nnt πŸ™‚

    1. nk praktikan ek…

      b4 tue nk tnye.. amalan mu dah banyak ke he…23x

      dan soalan terakhir… syaitan banyak x yang sudi dampingi kamu πŸ™‚

    1. ebook.. insya’lah dalam perancangan tak lama lagi..

      smber dari segala2nya di atas dari orang keliling bro he..23x

    1. boleh je tambah.. cam bro mmg kalau buat tip xleh banyak2.. kena buh limit gak..

      takut anak murid lawan cikgu pulak nnt

    1. belum lagi… sebab rasa x layak kot..

      kenapa.. mahu cuba try test ke… nnt sharekan pengalaman anda ek

    1. dh pecah ke belum nie huhuhu

      lawak ke…?? besa2 je la.. sekali sekala sekalu merapu merapan memang cam nie

Leave a Reply

Top