Panduan Membuat Maksiat

Panduan ini atas permintaan salah seorang blogger yang sudi datang ke blog bro, Zuar.

Katanya ada yang mencari keyword tersebut di blog beliau.

Rasanya yang mncari keyword tersebut ada prob kot. Ada skru2 kat otak dan kepala dia yang longgar.

Dan bro rase cam kasihan pada si pencari tue. Maka bro buat panduan ini [Hope boleh membantu beliau membetulkan skru di kepalanya]

Panduan membuat maksiat bagi newbies :-

  1. Pastikan anda tahu maksiat itu apa
  2. Kurangkan menonton atau terikut-ikut movie 3Gp [nanti korang tak terasa feel sebabcopy paste aksi mereka]
  3. Pastikan anda mempunyai pasangan untuk aktiviti ini [lelaki, perempuan or sesama jenis]
  4. Ukur tahap keimanan anda [lagi sikit, lagi bagus]
  5. Sila titik beratkan umur anda, [bawah 18- Just masuk kes juvana, atas 18 pula prepare la ek nak kena rotan ke ape]
  6. Mempunyai port untuk melaksanakan
  7. Pastikan syaitan sudi mendampingi anda. [if dah nikah, syaitan pun xberani nak dekat bila bersama]

Ok,

Itu saja. Hope mampu membetulkan skru yang longgar kat kepala tue.

Penafian | Bro dan pihak rakan-rakan blog tidak bertanggungjawab sekira ada berlaku penyalahgunaan panduan yang diberi. Segalanya terletak atas keimanan dan usaha anda.

Neraka ada banyak pintu. pilih saja mana yang berkenan.