You are here
Home > Iklan > Our True Love Story [Need Your Vote]

17,446,702 total views, 5,913 views today

Our True Love Story [Need Your Vote]

Di meja makan.

Aku duduk paling tepi.diela di kiri aku.di depan aku,ada seorang lelaki yang nampak friendly sangat.

Diela dan officematenya yang perempuan tidak sudah2 mengusik dan bergurau dengan lelaki di hadapanku ini.

Aku….?

Aku terasa diri mcm lutsinar di situ ๐Ÿ™‚ Makan dengan senyap aje.

Seorang peminta sedekah seperti sami buddha(dengan pakaian berwarna oren tu,tanpa kasut)datang menghampiri meja kami.Dan sudah tentunya betul-betul di hadapan aku pasal aku yang paling tepi.

Dia meminta sedekah.

Lelaki itu dan beberapa orang officemate Diela turut memberi sedekah.

Tapi aku?

Tak.

Sebab aku tak rasa duit aku cukup untuk memberi sedekah pasal aku kan baru kerja.

“hish,tak baik tak derma” tersengih-sengih lelaki itu berkata.

Terus darah aku naik ke kepala.sudahlah aku memang menyampah dengan perangai gedik dia tu dan perangai suka buat lawak bodo dia tu.

“Suka hati sayalah.ini duit saya,bukan awak,yang awak nak sibuk kenapa! ” suara aku meninggi…….

*********************

Bicara Bro : Base on cerita sebenar di mana bro tidak sesekali terlibat sama.

Jika ingin mengetahui cerita selanjutnya. Sila Klik laman Blog CST Production dan pilih cerita ke-9 dari Vee Lara [Ex-University bro dan member kamcing xde la kamcing sangat si dia bro & rakan blogger kita]

Jika anda berminat dengan karya beliau. Sila klik like di sebelah cerita beliau [cerita ke 9 ek].

Regard by Vee Lara :

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Our True Love Story [Need Your Vote]

    1. yup betul tue…

      tapi dari situ la bermula satu kisah cinta.. yang akan direstui di jinjang pelamin

      sudi2kan la undi cerita beliau ek ๐Ÿ˜‰

    1. hampir nak jadi milik orang dah wazy…

      budak melaka tue… dulu selalu la lepak dgn bro he…23x ok wazy.. vote tau

    1. insya’lah pojie… tapi tengok gak jenis contestnye ek…

      kalau boleh biar contest yang berbaloi untuk die memang n orang lain leh tumpang gembira he..23x

      william ek.. boleh saja.. next week bro ade kat KJ.. jom isnin malam layan movie kat sunway.. if nk inform bro ek

    1. wel kome…

      tue je yang mampu bro buat,.. maaf xdapat nk tarik ramai untuk vote..

      hope masih ada harapan pun mendapat lebih bnyk vote kan ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Top