You are here
Home > Luahan Hati Seorang Blogger > Luahan Hati Seorang Blogger [Part 4]

17,417,087 total views, 5,482 views today

Luahan Hati Seorang Blogger [Part 4]

Luahan Hati Seorang Blogger.

Eh Dah masuk Part 4 ek [dah layak di jadikan segmen wajib di blog bro]

Sepanjang bro berblog sejak tahun 2006 sehingga sekarang.

Ramai yang menganggap populariti sesuatu blog bergantung kepada berapa ramai follower yang mereka miliki.

Tetapi followers yang bagaimana boleh dinyatakan atau dibuktikan sebagai followers.

Thank buat Cerita Sekupang kerna menjadi follower blog ini ke-400

Adakah ini bukti anda mempunyai banyak follower :-

  1. Jumlah follower yang klik “join this side” seperti diatas.
  2. Jumlah followers yang like facebook page mereka.
  3. Jumlah komen yang diterima pada setiap post
  4. Jumlah blogger yang setia bersamanya
  5. Jumlah kawan di laman facebook dia [sampai kena buka 2-3 akaun facebook]
  6. Atau Jumlah blogger yang menyimpan feed blognya untuk mengetahui update terbaru dari ]

Seperti yang bro nyatakan di atas.

Ada sesetengah blogger terpaksa buka 2-3 akaun facebook sebab tidak mampu menampung jumlah rakan yang mereka miliki.

Maka di situ tercetuslah facebook page di mana bilang pengikut bergantung pada mereka yang “like” page tersebut

Dengan ini bro ingin mengucapkan jutaan terima kasih juga buat rerakan yang sudi mengikuti perkembangan bro di laman facebook bro

Thank sesangat bro ucapkan.

Bro berjaya juga mendapat 300 follower tanpa melakukan aktiviti membida orang untuk join page bro.

Bicara Bro : Maaf terus terang bro bagitau di sini

Bro tidak pernah meletakan link korang di blog bro untuk syarat exchange link sejak bro berpindah ke blog berhosting sejak 2 tahun lepas.

If korang nak letak link di blog bro boleh gunakan page applikasi exchange link bro ini [siap kuar muka korang lagi πŸ™‚ ]

Bro nantikan link anda. Jangan lupa letak link blog ini kat blog korang

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

37 thoughts on “Luahan Hati Seorang Blogger [Part 4]

    1. tau xpe.. bro xminat follower ramai2.. tp sikit pun tak tingalkan jejak kat blog bro… nk dtg ke blog bro lagi la tidak

    1. thank wazy….

      tue la.. bro riso jugak nie… bro kekurangan masa untuk BW.. lagi2 la bnnk tglkan komen T-T

      tak mau la dorang terasa hati dengan bro kan πŸ™‚

    1. eh mane de la.. bro hanya besa2 je.. xde ramai yang kenal bro huhuhu

      thank ek… senang bro nk blogwalking nanti πŸ™‚

    1. ape yang hebatnye Pojie… xde pe2 pun yang hebat.. biasa-biasa je nie…

      bertahun baru mampu jadi seperti ini πŸ™‚

    1. entah…. try tanye bro etomyam.. die ingat kot psal blog lama2 bro…

      tp sejak blog broframestone nie wujud.. ade wujud beberapa blog lagi he…23x

      tetapi di rahsiakan kecuali ohpakar.com

    1. Thank πŸ™‚

      Jangan lupa sokong segmen “Status Malam Jumaat” setiap malam jumaat di blog bro πŸ™‚

    1. tapi ade gak kes yang mengamalkan.. i follow u, u must follow wa….

      biar la follow dengan rasa penuh keikhlasan

    1. sebab tue bro xnak fokus sangat pada follower…

      kite fokus pada penulisan πŸ™‚ baru boleh dapat pembaca setia walaupun dia tidak tinggalkan komen

  1. Ada gak yang amalkan “I Follow You, You Mesti Follow I Balik” untuk dapatkan follower. Yied kurang suka kalau orang follow blog Yied kerana nak suruh Yied follow balik blog dia…

    Dah cecah 400 dah… Keep it up, bro…

    1. If campur follower dari blog lama. maybe lebih dari ini πŸ™‚ biar la blog lama bro menjadi sejarah…

      pe2 pun Yied memang popular sudah… πŸ™‚

    1. if selalu dtg sini secara automatic dah di anggap sebagai follower…

      xpyh nk klik2 ape2… asalkan sentiasa terlintas di hati untuk terjah blog ini πŸ™‚

Leave a Reply

Top