You are here
Home > Luahan Hati Seorang Blogger > Luahan Hati Seorang Blogger [Part 3]

17,440,305 total views, 4,160 views today

Luahan Hati Seorang Blogger [Part 3]

Luahan hati seorang blogger, Part 3.

Terbaca status salah seorang rakan blogger bro di facebook beliau.

Betul-betul luahan tue,

Dan terang-terang beliau menyatakannya dan mendapat respon dari rakan-rakan facebooknya

Di sini bro kongsikan luahan hati seorang blogger [psssttt Heliza ini bro punya, jangan kaco]

Luahan Pertama Seorang Blogger :

Realiti :

Perempuan putih gebu, mata bulat…Friends: 4,000 lebih…

Perempuan yang berjerawat pulak: 140 lebih…

oh!… Lelaki sukakan keindahan… semua org tau itu… yeke?..

Bicara Bro : Lelaki pula, susah orang nak add. Tetapi list friend semua perempuan yang putih gebu, mata bulat blah blah blah [friend lelaki xnampak pula, alasan takut orang ingat Gay]

Luahan Kedua Seorang Blogger :

Aku offline sehari je… Ada 14 friend requests… 47 Notification… 2 Private Message…

Hayallooo….

Kalau aku offline seminggu macam mana?… pening kepala otak aku nak check sorang2…

Mcm mana pulak dgn abang/kakak glamer kat luar sana?… Beratus-ratus notty kan.. =)

Bicara Bro : Bayangkan kalau setahun tak online.. Gamaknya password facebook pun dah lupa πŸ™‚

Blogger perempuan lain mudah nak popular berbanding blogger lelaki.

Bro masih ingat lagi. Sejak bro berblog secara aktif tahun 2007.

Ramai yang masuk ke blog bro adalah blogger perempuan. Muda-muda comey pula tue. [Dah ada yang nak kahwin minggu nie dah pun]

Dan sejak tahun nie, bro perasan dah xramai blogger perempuan datang ke blog bro. Tetapi lebih kepada blogger lelaki πŸ™‚ [Opss bro bukan Gay]

Credit Luahan Hati Seorang Blogger kepada Daus Pozi.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

50 thoughts on “Luahan Hati Seorang Blogger [Part 3]

    1. he..23x tue tajuk next week under segmen Luahan Hati Seorang Blogger [part 4]

      tengok bro… wat kerje sendiri je nie πŸ™

    1. he..23x bro pun xterasa sangat coz sentiasa online.. kalau bukan depan komp, maybe kat notebook or HP..

      susah tul if dalam sehari x online…

      risau business xmasuk

  1. Assalamualaikum bro… wahaha… Si Yied bgtau td entri ni ada status yg aku tulis kat FB… wakaka… Igtkan dia tipu td rupanya betul… Thanks bro kerana popularkan luahanku ini… LOL!

    1. he…23x bro nk tag kat facebook mu tapi xleh.. so xleh nk inform kan

      Yied selalu tipu ke he..23x

      ok korang la antara 2 beradik yang pernah nama naik dalam blog bro he..23x

      if ade yang terluah nnt leh masuk dalam segmen ini

    1. Yied pun popular juga πŸ™‚

      comeykan die buat muka cam tue… nampak gaya bro kena gak terima pinangan die

    1. yup.. mahu cari yang indah luar dan dalam even orang lain xrasa cam tue

      sebabnya kita saja yang tahu keistimewaannya πŸ™‚

    1. he..23x amboi he…23x nk gelak guling-guling

      sape xmahu orang cantik… lelaki kan suka pandang pada keindahan

  2. haha.. org glamer org cantik besela tu ramai fan n stalker.. kite ni biase2 je so tarak masalah pown huhu..

    dun wori bro ika jarang2 jenguk tapi tetap singgah2 sini tau huhu

    1. ye ke ika.. terharunye…

      kalau cam nie.. bro nk wat fan club jadi peminat ika la.. mane tahu meletup ke lepas nie kan he..23x

    1. he…23x bro hensem n cute x he…23x

      bro pun cadang nk pakai lense la.. tgk ade x yang tergoda… he..23x mahu kena hambat dengan penyapu je bro nnt πŸ™‚

  3. oh..betul2..
    sebab tu sy xletak pic sy..
    sy tak hensem..hodoh..
    kang letak kang..
    org masuk blog sy..muntah hijau lak..
    *mode rendah diri*

    tp tu la realiti knknkn..

    lala~

    1. he…23x lelaki mane ade istilah hodoh la..

      yang kurang hensem xpe.. asal poket kembung… [kata perempuan la kan]

    1. ye bro tahu honey selalu datang bloh bro he..23x

      tapi lately cam dah kurang gurl yang datang, x macam dulu πŸ™‚

    1. terlalu jujur.. nie baru betul luahan hati seorang blogger πŸ™‚

      if rase ade pe2 yang ingin diluahkan inform je bro

    1. thank coz sudi datang he..23x

      cuma lately yang bro perasan yang selalu datang sini adalah blogger lelaki… πŸ™‚

    1. tue maknenye blogger lelaki tue mempunyai keistimewaannya tersendiri…

      cam bro.. xde pe2 yang istimewa.. tue pasal nampak biasa je kan… xpopular pun

  4. Komen utk luahan pertama:
    Itu memang realiti. Manusia suka yang cantik2 je. Kalau pilihanraya kat Universiti, adalah normal bila yang ensem dan yang cantik paling banyak undian.

    Komen utk luahan kedua:
    Orang femes je yang ada luahan macam tu. Orang normal macam saya ni offline la setahun pun, takdenye orang bagi apa2. hahaha!!!

Leave a Reply

Top