You are here
Home > BroFramestone DiTanya > Jual Seluar Dalam

17,431,846 total views, 5,690 views today

Jual Seluar Dalam


“Jual Seluar Dalam” merupakan keyword yang pertama naik dari search engine ke blog bro malam nie.

Dan seperti kata budak sakit 72 [baca @sickchild72] di laman twitter nie.

“sape google ni!? “spender awek” sila cari @broframestone okkk jgn cari sy wakakaka”

Masih terdapat satu lagi keyword yang agak tinggi dalam minggu ini iaitu:-

Kenapa perempuan tidak boleh bersuami dua

Pelik bona dah nie.

Dah masuk musim mengawan nie, makin pelik-pelik yang korang cari ek. Nampak Benar perempuan-perempuan di luar sana hadapi masalah untuk memilih

Jika ku pilih di sini, apa kata di sana
Jika ku pilih di sana, di sini akan terluka
Bolehkah aku pilih keduanya

Lelaki boleh la, perempuan dah ternyata tidak.

Kenapa…??

Baca entry ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Jual Seluar Dalam

    1. xdapat dikenal pasti he…23x

      gamaknye bro kena juga bukak business menjual spender la kalau cam nie

    1. he..23x entah apa la yang dicari ek.. now tip top keyword kenapa perempuan tidak boleh bersuami dua

    1. tak juga…

      keyword tue sellau je naik kat blog bro.. sejak bro cakap nak buat business jual seluar dalam he..23x

      dah lame gak entry nie

Leave a Reply

Top