You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Jemputan Blogger Ke Majlis Rumah Terbuka Aidiladha Dan Doa Selamat Rumah Anak-anak Yatim

Jemputan Blogger Ke Majlis Rumah Terbuka Aidiladha Dan Doa Selamat Rumah Anak-anak Yatim

Assalamualaikum wbt,

Bro di sini ingin mengajak rakan-rakan blogger untuk menghadiri majlis rumah terbuka aidiladha dan doa selamat di rumah anak-anak yatim asrama damai, kuang, selangor.

Bro mendapat maklumat ini dari saudara Attyfir dimana beliau telah di minta untuk mengumpulkan beberapa blogger untuk menjayakan program amal ini bersama producer & para-para pelakon yang menjayakan Filem Crayon.

Ini merupakan salah satu projek untuk mendekati blogger.

Mungkin dari sini, mereka dapat melihat kekuatan blogger dalam mempromosikan filem-filem mereka di masa akan datang. [mana tahu anda menjadi di antara blogger yang terpilih (anak angkat) dalam producing filem mereka, siapa tahu kan.]

Bicara bro | Mungkin promosi dan market Malaysia kurang meminati filem seperti ini menyebabkan filem Crayon tidak mendapat sambutan.

Anyway, karyawan negara perlu di hargai hasilnya dari mereka yang wat duit dengan menyiarkan filem kosong penuh dengan lawak bodoh & motif lebih mengambarkan beberapa lemahnya pemikiran rakyat Malaysia sekarang ini :)

Di sini bro sertakan aturcara majlis


Untuk maklumat lanjut anda boleh hubungi Attyfir di blog beliau, sila email beliau untuk mengesahkan kehadiran.:)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Jemputan Blogger Ke Majlis Rumah Terbuka Aidiladha Dan Doa Selamat Rumah Anak-anak Yatim

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top