You are here
Home > Iklan > [Iklan] Laptop HP Untuk Dijual – Urgent RM1000

17,682,297 total views, 3,424 views today

[Iklan] Laptop HP Untuk Dijual – Urgent RM1000

Laptop Jenama HP Mini 210

Tujuan nak jual : Untuk menampung kos rawatan dalam RM5+++ [kata pemilik asal]

Bagi mengurangkan kos rawatan, owner dengan berat hati ingin menolak laptop kesayangan dia pada harga RM1000 [tawar menawar digalakkan jika terasa baik hati nak upkan harga, bukan nak mintak diskaun]

Jumlah RM5+++ tersebut tidak termasuk dengan kos rawatan yang lain contohnya consulting dan maintenance. Owner ikutkan hati mahu ke klinik kerajaan, tetapi tak layak sebab umur dah lebih 18 tahun.

So.. beliau bercadang menjual LAPTOP kesayangannya yang baru digunakan selama 4 bulan [kalau bro ada duit, pasti dah angkat awal-awal dah].

Laptop bersaiz10 inci
Windows 7 original [applikasi lain xdapat dikenal pasti ori ke x]
Ada dua USB port dan memory card reader. Yang paling kanan hujung tue sesuai untuk Broadband.
Satu lagi USB port, headphone port dan satu untuk printer punya port [contoh sahaja]

Pembelian Laptop ini disertakan sekali dengan kotak dia masih cun da cantik lagi [mu suka simpan kotak ek]

Dan semua dokumentasi dan kain lap skrin tak pernah diusik lagi.

Kata owner “Kalau nak test sendiri, boleh test laptop ini dulu untuk kepuasan maksimum sebelum membelinya.”

Maklumat tambahan :

Warranty HP selama 3 tahun.

Baru guna 4 bulan, tetapi jarang guna sebab owner banyak habiskan masa di depan komputer

Jika ada permintaan.. external DVD writer akan diberikan sekali tapi second punya lah.. and still in good condition =)

Siapa berminat boleh hubungi owner di Page Facebook JARDNESS.com.

Maklumat Terkini : Laptop ini baru saja di tempah, Maaf buat semua.

Penafian | Ini iklan dari pihak ketiga dan pihak broframestone & syarikat bro, Exclamation Enterprise tidak akan bertanggungjawab di atas penyalah gunaan iklan di blog ini mahupun di medium lain yang dipautkan ke blog ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “[Iklan] Laptop HP Untuk Dijual – Urgent RM1000

  1. Harga ditawarkan aku rasa ok. Rasa berbaloi jugak dengan warantinya.

    Aku rasa simpati dengan beliau yang terpaksa jual laptop tu bagi menampung kos perubatan beliau.

    Aku doakan beliau semoga cepat sembuh.

    1. Laptop ini baru sahaja dijual sebentar tadi..

      Cash lagi…

      Hope mencukupilah untuk kos rawatan beliau

    1. bro memang wat business jual laptop underground.. if nk leh roger bro…

      bgtau model ape.. bro try dapatkan… sekali dengan upgrade.. dapat la murah sikit dari harga pasaran….

      barang amik kat Low Yatt

Leave a Reply

Top