You are here
Home > Contest > If I Had Rapunzel’s Hair

17,411,104 total views, 2,633 views today

If I Had Rapunzel’s Hair

Apa ke halnye [maaf, bro bukan tengah buang tabiat],

Rapunzel tue bukan ke, watak kartun yang rambutnya panjang berjela-jela siap boleh dijadikan tali untuk memanjat tower.

Jika bro berambut panjang begitu,

Tak dapat la korang nak gunakan rambut bro untuk panjat apa-apa. If nak, RM100,000 untuk sekali panjat.

RM100, 000 = cover untuk penjagaan dan kesihatan rambut. Bagi kuat, baru boleh memanjat. Tapi takat nak panjat pokok rambutan, xperlu nak pinjam rambut bro.

Bayangkan bro memiliki rambut berwarna emas yang ada magik sepanjang 70 kaki.

Ok, dah bayang belum. If dah boleh bayangkan.

Korang terus bayangkan bro adalah seorang lelaki yang mempunyai rambut berwarna emas sepanjang 70 kaki. [bukan perempuan ek, lelaki tau].

  • Jangan la ada insan yang sanggup menculik dan merompak bro untuk mendapatkan rambut bro untuk dijual di pasaran gelap.
  • Berapa banyak shampoo yang perlu bro guna dan invest tiap bulan [maaf bro jenis xsuka shampoo rambut].
  • Berapa jam pulak nak  keringkan rambut.
  • Boleh tak bro cipta Genius Book Of Records.
  • If Bro xde duit, boleh tak bro bayar pakai sehelai rambut bro.
  • Bro mahu menjadi Super Saiya cam Son Goku [macam gambar di bawah, alang-alang rambut berwarna emas dan berkuasa magik]

Bayangkan bro menjadi Super Saiya dengan rambut sepanjang 70 kaki. Cam manalah bro nak berlawan ek. Dari kecik bro nak jadi Super Saiya [pengaruh pakcik bro yang berlajar di Jepun dulu].

Di sini bro kongsikan gambar bro yang masih kekurangan 69.5 kaki he..23x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “If I Had Rapunzel’s Hair

    1. imaginasi kena kuat.. sila usaha lagi..

      ok.. pe kate mu bayangkan lisa suriani berambut emas panjang 70kaki…

      ok berapa saat nk load bayangan tue ek he..23x

      mesti laju kan he..23x

    1. sama dengan gambar yang mane ek Jaz.. gambar son goku ek he..23x

      bila la badan mahu berketul-ketul cam tue

Leave a Reply

Top