You are here
Home > 1001 Pictures > Hidup Seorang Blogger Terlampau

17,422,082 total views, 3,903 views today

Hidup Seorang Blogger Terlampau

Kisah hidup seorang blogger terlampau.

Nie dah terlampau sesangat. Bukan seksi dah nie, seksa adalah

Hope ada yang boleh nyatakan siapa blogger terlampau nie ek πŸ™‚

Bro ingin buat content khas buat OhPakar.com.

Ada apa-apa cadangan x?? Hadiah merupakan domain & mungkin hosting [jika bro rasa berbaloi untuk berikan].

Cepat bagi cadangan. Lagi cepat lagi bagus πŸ™‚

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

40 thoughts on “Hidup Seorang Blogger Terlampau

    1. SEO bro xgalakan… coz ramai yang boleh menipu di sini he..23x

      untuk newbies la yang susah.. coz ade sesetengah blogger otai leh menyamar n dh byk bro jumpe he..23x

    1. he..23x belum zuriey tengok badan bro lagi πŸ™‚

      contest memang best.. tapi…

      bagi la idea untuk contestnye.. xde idea susah gak nk wat contest

    1. tuah ayam nampak di kaki.. tuah orang siapa yang tahu kan..

      tuah blogger… dari blog die he…23x

      leh bagi cadangan x untuk contest

    1. piano ek he…23x

      teringat dulu zaman kecik2… badan cam piano.. now dah cam tong drum la pulak..

      tapi lately dah kurus sikit dah πŸ™‚

    1. habis tue siapa ek.. sekali kol die terus berkenan dgn bro cam mne

      ke die cakap cam nie

      “no yang anda dail sudah ditamatkan perkhidmatan”

      nk guna random tue la xreti…

  1. wakakkak.. perkh!! gambo karutan ni bro.. siap leh jadi idea nak wat kontes pulak.. adoi..

    Saya cadangkan kontes karangan 5 perenggan berkaitan gambarajah yg diberikan. keh2..

    ok.. cadangan ditutup!!!

  2. hahahahaha…..

    kalau guna random tu kan, kalau nak cari sorang pemenang bro letak kat min tu 1, max tu jumlah semua peserta bro…nanti dia bagilah nombor yang kena..

Leave a Reply

Top