You are here
Home > Ucapan > Happy Birthday Buat Ben Ashaari

17,443,603 total views, 2,814 views today

Happy Birthday Buat Ben Ashaari

Happy Birtday buat member blogger bro iaitu Ben Ashaari.

Hope tetap happy bersama keluarga & insan tersayang. Hope akan terus memeriahkan arena blog Malaysia.

Eh, ada tak pembaca blog bro yang tidak mengenali Ben?

Kalau anda tidak mengenali beliau, anda boleh melayari blog beliau iaitu Ben Ashaari Blog.

Beliau diantara top 3 blogger yang senang untuk berkawan, direkomen oleh Joegrimjow. [maaf bro dah xjumpa link untuk entry tersebut ~ if xsalah bro, bro salah sorang dalam 3 blogger tersebut]

Pagi tadi bro berkesempatan wish birthday dia.

Macam mana entah bro boleh terlupa yang hari ini birthday dia. [Facebook lambat inform bro ~ tiada kaitan pun]

Anyway thank buat semua blogger yang sudi mengikuti atas tiket bro untuk event malam tadi. Next event bro akan inform korang ok.

Di sini bro kongsikan perbualan bro dengan Ben, takut bro lupa yang Ben dok dekat area Putrajaya. [kenkadang bila turun Putrajaya, tak tahu nak roger sape he..23x]

Bicara Bro : Kawan biar semua, bersayang pada semua, berkasih pada yang memerlukan, bercinta pada yang satu, bermusuh pada mereka yang dilaknatNya.

Hargai insan yang masih ada bersamamu 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Happy Birthday Buat Ben Ashaari

  1. salam,
    kenal BA ni, tapi kat dlm blog jer lah…he3x
    tak penah jumpa pun… dah wish kat blog dia, ntah dia sedo ntah tidak.. hehe, maklumlah ramai followers, kan.

    1. w’salam rima

      bro pun xpernah berjumpa dengan dia… insya’lah die sedar…

      lagipun die ramai silence reader dari pengomen…

      rajin2 la bertandang ke blog dia

    1. insya’lah akan ada juga nnt..

      bro pun mencari perluang juga… tapi rase mahu ketulkan badan dulu la

Leave a Reply

Top