You are here
Home > 1001 Pictures > Gambar Convocation Bersama Keluarga

17,443,605 total views, 2,816 views today

Gambar Convocation Bersama Keluarga

Gambar masih sekitar photoshoot 3 hari di Putrajaya,

Dah lama tak bergambar bersama keluarga. Bz dengan kerjaya sendiri.

Last bergambar bersama-sama semasa mandi di Ulu Yam entah bulan berapa entah.

Selalu tangkap gambar dorang je or bergambar sorang-sorang. Jarang bergambar secara family.

Op…

Terseksi la pula kan.

Badan bro dah kurus sikit dari dulu. Now dalam proses nak membesarkan badan dan betulkan balik otot-otot bro cam waktu sekolah dulu 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Gambar Convocation Bersama Keluarga

    1. bro 5 tahun berlajar.. org lain 3 tahun dah habis dah…

      penat2 juga.. ade gak plan nk sambung berlajar.. tapi duit xde lagi 🙂

  1. Salam bro,
    Tak sangka pulak bro dah ber’anak… Gambar 2 tu seksi gila…wahahaha… Mujur x letak no hp, kalau tak ramai yg ngorat… Terpaksa kak Khaizarien bermadu… LOL..

    P/s: Jgn marah ye kak Khaizarien… Gurau je… hehe

    1. besa la.. bro akhir tahun mmg pecah kepala… lagi2 la time tue berkerja…

      insya’lah kamu boleh punya

Leave a Reply

Top