You are here
Home > Bersama BroFramestone > Fitrah Manusia Bersama BroFramestone > [Fitrah Manusia] Bila Seorang Lelaki Ingin Peristerikan Seorang Wanita

17,442,629 total views, 1,840 views today

[Fitrah Manusia] Bila Seorang Lelaki Ingin Peristerikan Seorang Wanita

irine nadia marchelloBro telah mengeluarkan statement panas di twitter. [Hope tidak di terjah oleh skuad melodi]

Kalau bro single la kan….. ๐Ÿ™‚

Dan statement tersebut telah di respon oleh adik bro yang comey lagi nakal ini, Irine Nadia. [pemilik gambar di atas bersama ibunya]

huahauhau..statement bahayew tuh bro

Kalau tak bahaya jangan panggil bro, Bro Framestone la kan. Suka suki je bikin kontroversi.

Dan sesiapa yang nak masuk line dengan adik bro ini, sila mintak izin dengan mak pak dia. Bukan dengan bro.

[statement buat Azizan Kadir]

Bila Seorang Lelaki Ingin Peristerikan Seorang Wanita

Bicara Bro : Jika seseorang lelaki berniat untuk memperisterikan seseorang wanita. Dia akan berusaha merealisasikan nawaitunya itu.

Di sini bro kongsikan serba sedikit info mengenai lelaki yang ingin berkahwin or berkahwin lagi:

  1. Berkerja lebih keras dari biasa [bukan selama ini mereka menyotong]
  2. Mula tidak bernafsu untuk makan [kes ikat perut nak simpan duit]
  3. Bila maklumat akaun or duit bank menjadi rahsia.
  4. Mudah marah-marah bila bersama [fikiran serabut bila fikirkan prob nak kahwin, so korang kena faham bila lelaki berada di stage ini]
  5. Rajin termenung time bersantai [sama ada fikir nak kahwin or nak kahwin lagi]

Cukup 5 point utama untuk dikongsikan,

Bicara Irine Nadia : yezzzaaa!! ituuuu diaaa ayat2 pujangga daripada seorang lelaki yang akan bertukar status bakal suami tidak lama lagi! wOOoo

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

47 thoughts on “[Fitrah Manusia] Bila Seorang Lelaki Ingin Peristerikan Seorang Wanita

    1. antara je.. but xsemua cam tue… lagi2 jika lelaki tue mampu, anytime je leh kahwin..

      tp di sini hanya fitrah sahaja

    1. he..23x itu yang ingin bro tekankan di sini..

      oh selamat ada juga yang perasan he…23x so just nk panduan cam mana nak tahu si laki nk pasang lagi sorang

    1. oh.. nnt bro wat entry khas untuk tue…

      bro xde pengalaman n perlu wat kajian if nk siarkan entry sebegitu ๐Ÿ™‚

      ke cik helena nak kongsikan dengan bro di sini he..23x

    1. alamak… sekali ada permintaan pulak…

      xde pengalaman la.. n xjumpe sumber… if ade.. leh je bro kongsikan

      ke mas sudi jadi bahan uji kaji bro he..23x

    1. insya’lah bro akan jemput semua blogger…

      if sarah xnak bro lupa or nk rase cam VVIP.. leh je naik pelamin dok sebelah bro he..23x

      ops tue dah kenduri lain dah tue

    1. eh.. huhu ermm ade ke bro cakap nk tambah..?? xde kan xde kan lalalalala

      tau xpe.. so senyap2 sudah

  1. huahuahuahua..hamboih2x..siap masuk line sgala! line semua dah tutup dah! haha. line hati irine telah dicurik oleh someone yg sgt pnting dlm idup irine.ngehhh~ statement x syg mulot ye kat coment nih ๐Ÿ˜›

    btw…nak kawen nnt, jemput2 la irine ok ๐Ÿ™‚
    jgn lupe irine sudah..
    kalo lupe, abis rr twitter bro irine hantui setiap masa! ๐Ÿ˜›

    1. amboi irine… xsayang mulut nmpk.. tau la mulut tue comey he…23x

      mesti la dicuri oleh someone yang penting.. if xpenting, pasti bro g tolong tangkap si pencuri tue n amik hati irine he…23x

      insya’lah.. bro akan jemput irine.. if irine nk duk sebelah bro atas pelamin pun boleh [kalau boleh la kan T-T]

      hantui di twitter xpe.. jgn hantui malam bro.. habis nikmat malam pertama kedua ketiga dan seterusnya he…23x

      ๐Ÿ™‚ sonok bace komen irine

    1. mu jangan… no 4 nie silap hari bulan.. darah tgi leh naik n langsung xjadi kahwin pun leh jadi..

      bro cakap coz pernah alaminye

      eh cam mne mu leh terlajak sampai ke entry nie.. dari google ke…??? coz nie entry lama bro

    1. memang selalu lepak kat blog jaz sejak tahun 2007…

      oh ye ke.. saje tnye.. coz cam mnne leh terjejak entry yang dah berkurun nie he…23x

      kot2 terjumpa link kat mane2 ke

Leave a Reply

Top