You are here
Home > Uncategorized > Dalam 10 Katakan 1 Nombor Kepada Ku

17,413,356 total views, 1,751 views today

Dalam 10 Katakan 1 Nombor Kepada Ku

Nyatakan kepada ku,

Dalam 10, katakan 1 nombor..

Terasa lawak bila melihat video klik ini di blog Yanmie Online.

Boleh gelak sorang-sorang bro tengok video nie [time tengok sorang-sorang la kan].

Siapalah pelakonnya ek. Cam pernah tengok. Nie petikan dari cerita ape ek? Ada sesiapa yang tahu x??

Pe2 pun layan dulu video ini,

Bicara bro : Apa tajuk cerekarama malam nie ek

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Dalam 10 Katakan 1 Nombor Kepada Ku

  1. Salam,

    hahahahhaahahhaaaaa……gelak guling2 tgk video nie masa pertama kali, pagi2 sblm start buat keje rumah, tak pasal2 rajin pg tu, cergas je sambil2 layan clip nie…

    hahhaaa…*adoiii gelak tak over lak* minta ampun yea!

    btw thanks for da link πŸ™‚

    1. gelak la yan.. ok je.. bro xde masalah jika ade orang nak gelak puas2 di blog bro nie…

      sama2.. nie kes tgk kat blog yan la nie

    1. bro sampai la nie dok cakap gaya cam dorang he…23x

      tgh tgu nk cuci minda semula.. bagi fresh xmahu terikut2 dah

    1. he..23x bro xlarat nk golek2 dah.. xpasal2 kerja satu haram xterjalan dok layan gelak je even video dah habis tengok πŸ™‚

Leave a Reply

Top