Bosan sungguh nak update blog di hujung minggu.

Taip itu xkena, taip ini xkena. Rasa hujung minggu hanya sesuai untuk entry bergambar sahaja di blog bro.

Tetapi, gamabr semua dalam kamera & ada di KL T-T

Nak publishkan entry yang dah siap di taip cam xsesuai je.

Tak kan segmen “Status Malam Jumaat” nak dipublishkan dihujung minggu kan.

Bro baru perasan rank Alexa bro berada di bawah 200k.

Malam nie F1 dan perlumbaan terakhir dalam menentukan siapa juara dunia. [astro xde kat kampung, layan live kat website die je.]

Dan kebanyakan masa hujung minggu bro habis untuk mengupdate project OhPakar [sudi-sudikan terjah ek]

Ok,mahu layan F1…