You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bosannya Hujung Minggu

17,431,156 total views, 5,000 views today

Bosannya Hujung Minggu

Bosan sungguh nak update blog di hujung minggu.

Taip itu xkena, taip ini xkena. Rasa hujung minggu hanya sesuai untuk entry bergambar sahaja di blog bro.

Tetapi, gamabr semua dalam kamera & ada di KL T-T

Nak publishkan entry yang dah siap di taip cam xsesuai je.

Tak kan segmen “Status Malam Jumaat” nak dipublishkan dihujung minggu kan.

Bro baru perasan rank Alexa bro berada di bawah 200k.

Malam nie F1 dan perlumbaan terakhir dalam menentukan siapa juara dunia. [astro xde kat kampung, layan live kat website die je.]

Dan kebanyakan masa hujung minggu bro habis untuk mengupdate project OhPakar [sudi-sudikan terjah ek]

Ok,mahu layan F1…

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Bosannya Hujung Minggu

    1. bestnye jadi student.. tp zaman bro berlajar dulu haram nk study.. lg nk dekat exam lagi la xbukak note

      tau2 je nk g jawab exam he..23x

    1. bukan xnak layan blog kamu la wawa.. krg bro jatuh hati kat kamu.. susah πŸ™‚

      ok kejab lagi bro dtg ek

    1. he..23x bro buntu untuk hujung minggu je la yus..

      hari biasa semua dah siap dah entrynya he..23x sehari 3 entry tue…

      penulis jemputan ek.. bro ada bukak untuk OhPakar.com try la kalau berani πŸ™‚

  1. sama lah ngan aku nie…bila balik opis…tulis dua tiga patah perkataan…dah hilang mood…nak update blog..tertangguh2…hujung minggu jer dapat buat dengan baik…

    draft yang ada…banyak dah basi..huhuu

    1. tengok orang juga.. kekadang time balik kerje… mood terlari sikit tue yang xde mood nk taip tue πŸ™‚

      bro draft pun ikut segmen di blog bro.. sebab tue mane2 entry bersegmen bro xpernah miss he..23x

      πŸ™‚

    1. w;salam.. sihat je nazz….

      dah hampir sebulan gak bertukar wajah he..23x erm pakcik nazz.. masih nk wat website x..??

    1. insya’lah nnt bro akan berikan detail πŸ™‚

      bajet berapa ek.. tapi bukan flash cam hari tue tau.. if nk boleh je buatkan he..23x

    1. he..23x bro mmg selalu wat cam tue.. tp bila di fikirkan entry untuk hujung minggu tiada pula πŸ™‚

Leave a Reply

Top