You are here
Home > Bersama BroFramestone > Blogger Pilihan Di MyJazmanie

17,438,754 total views, 2,609 views today

Blogger Pilihan Di MyJazmanie

Alhamdulillah

Bro telah di pilih menjadi diantara blogger pilihan di blog rakan bro iaitu MyJazmanie @ eTomyam.

Di temani oleh blogger-blogger yang tip top di alam maya.

Bagi mereka yang tidak mengenali MyJazmanie or eTomyam

Beliau antara blogger yang terawal berblog bersama bro [bro start tahun 2006] dan kami mula berkenalan sebelum blog yang sedia ada ini ada.

Kiranya berkawan dari blog-blog sebelum ini [kira banyak gak blog], sehingga kami mampu mempunyai kreabiliti seperti sekarang.

Tak sangka persahabatan yang selama ini di bina bertahun-tahun secara maya masih bertahan sehingga ke hari ini.

Maaf,

Mata bro agak bersharingan [salah satu teknik ninja dalam Manga Naruto] dan muka keletihan.

Gambar di ambil di sekitar Putrajaya [lokasi sebenar di rahsiakan], dalam pukul 2 pagi.

Buat Jaz | tahniah atas kemenangan pasukan Kelantan

Bro akan plankan untuk perancangan yang telah kita bincang malam tue. ๐Ÿ™‚

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Blogger Pilihan Di MyJazmanie

    1. mahu xletih.. siang tue, jumpe supplier.. then g perhimpunan UMNO lepas teu lawat rakan blogger yg accident hari tue…

      last baru jumpe si jaz he..23x

    1. blog ini banyak je kurangnye T-T

      besa2 je.. xhebat pun peace ๐Ÿ™‚

      mak budak pun ape kurangnya… meletup gitew

  1. mata bersharingan.. hahaha… level brapa nie? x nampak 3 bintik itam pun.

    btw, tahniah dan yup. blog bro jaz mmg sesuai ngan jiwa aku. penulisan dia amat santai dan bersahaja.. best lepak sana, theme mudah dia tu mmg sangat fast loading.

    oh, baru perasan bro pun tukar theme. apsal skrg nie musim tukar theme ka? aku pun tukar masa hari khamis lepas, tapi mcm2 error plak.

    error paling latest pun Bro Jaz gak yang tolong bgtau, kalau x sampai bila pun aku xtau. disebabkan G.A.S.P comment dr pengunjung tersekat, skrg dah disable plugin tu. tgh pk mcmana nak ejas theme bg sesuai ngan plugin tu.

    1. he..23x ade juga yang ingin bertanya mengenai mata ini…

      level basic je… xde bintik pun… die just merah2 je…

      bro dalam proses nk wat theme sendiri yang lebih ringan.. then nk try kongsi2 dengan member2 yang lain

      bro tukar theme 2 minggu lepas kot. saja nk tukar angin.. nk buat satu perubahan… tue pasal ade entry “luahan hati seorang blogger”

      Jaz tahu kot citenye…

    1. tue la…tp memerlukan master plan…

      petang nie semua ping blog base on facebook & twitter login cam ade prob je T-T

  2. pesan pd en jaz..org dah kawin x elok keluar sampai lewat2 mlm…hehe, org bujang lg la tak elok…bahaya! haha,
    btw ada jg manfaatnya berblog nie kan..dpt kenal ramai kawan n share ilmu… ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Top