You are here
Home > 1001 Pictures > Bilik Bro Diceroboh

17,431,838 total views, 5,682 views today

Bilik Bro Diceroboh

Baru sebentar tadi bilik bro dicerobohi oleh makhluk yang tidak di undang.

Selamat bro perasan awal. Kalau tidak, tak tahu apa yang akan terjadi pada bro.

Bahaya juga makhluk ini. Silap hari bulan, bro boleh masuk hospital lagi.

If korang rajin cuba teka apa makhluk ini

Besar tak..??

Tertejut gak bro tadi. Tertiba lalu kat celah kaki bro. Melompat gak la atas kerusi.

Bicara Bro : keadaan cuaca yang kadangkala panas dan kadangkala hujan menyebabkan makhluk ini mencari tempat yang selesa supaya dapat mengawal suhu badan mereka.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

39 thoughts on “Bilik Bro Diceroboh

    1. dulu bro ade je bela sekor.. tp last2 mati.. bg makan die xnk makan.. sian pun ade.. last2 lepaskan aje..

      tau2 je mati sudah

    1. keadaan cuaca yang xmenentu nie.. menyebabkan binatang nie berusaha mencari tempat yg selesa n kering..

      maka die terjumpalah bilik bro 🙂

    1. mu kat mane sekarang ek. bro kat kampung.. so xde l apelik sgt if jumpa benda2 cam nie huhuhu

      awat geli tengok he..23x

    1. kala jengking atau nama orang putihnya scorpion…

      maaf la. photographer pun amatur je… tue yang xseberapa cantik tue

    1. besa la.. tgh cuaca kekadang panas kekadang sejuk.. so binatang nie akan cuba mencari tempat yang panas n kering untuk die hidup..

      tue yang sesat masuk blik bro tue

Leave a Reply

Top