You are here
Home > Exclamation Enterprise > Web Syarikat Exclamation Enterprise

17,446,537 total views, 5,748 views today

Web Syarikat Exclamation Enterprise

Alhamdulillah,

Selepas semalam merecover hasil kemusnahan di sebabkan sifat manusia yang dijadikan oleh Allah swt yang seronok menghack.

Akhirnya siap juga web syarikat bro. Hope tiadalah sesiapa yang busuk hati dengan bro selepas ini. Jika bro ada wat salah, bro mintak maaf pada pihak yang berkenaan.

Hope korang sudi terjah Web Exclamation Enterprise dan komen ape2 yang kurang.. tetapi drop komen tue kat entry ini.

p/s- Sudikan ikuti perkembangan syarikat bro di facebook Exclamation Enterprise.

Bro ingin membuka tender kepada sesiapa yang ingin mengiklan di web syarikat bro (saiz iklan 125 x 125) dan mencari sesiapa yang sudi menaja pada harga yang tinggi untuk ruangan iklan (300 x 250 di main page web ini).

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Web Syarikat Exclamation Enterprise

    1. usha la kat webnye if nak tahu…

      ade la business yang dah running & akan running dalam masa terdekat nie

    1. insya’lah xlupa… tp nk belanje tue susah sikit l.. nie je rezeki yang ade…

      if pangil ajak kenduri or ade balance2 lebih2 barang teu leh la di hulurkan

      nk masuk tender gomen.. kena dftr syarikat dengan kementerian kewangan

  1. Salam…nak komen sket arr…jgn terasa hati lak kalo komen jujur sangat…

    1) Web syarikat patut ada domain sendiri, contoh http://www.exclamation.my baru lebih professional dan cool

    2) Logo syarikat x cun lah bro…reflection effect tak perlu kot dan combination biru-merah kurang masuk

    3) Background website tak best…tiled image tu kalo ganti ngan pattern or pape corak/warna lagi bagus kot…

    4) Kalo perlukan portfolio theme ntuk wordpress…yg premium ke…boleh contact aku, aku bleh bg free…

    sekian…harap komen ini dianggap komen membina ya 🙂

    1. he..23x mmg komen cam nie yg bro nk huhuhu

      1. exclamation tue dah kena amik awal2… if bro nk kena pakai exclamation.com.my

      tapi keadaan bro xmampu nk beli.. coz duit xde… lagipun ini untuk sementara… sebelum bro ade tapak rasmi untuk bro bukak syarikat

      2. tue sebenarnye watermark… belum ade official logo lagi.. tengah mencari warne yang menarik.. warne merh tue mmg trademark… ade pe2 cdgan x..??

      3. akan bro usahakan… sepatutnya xcantik semalam… tapi ade kes orang hack web tue

      4. yang ini lagi aku suka he…23x

      so kesemua komen2 mu bro terima dengan positif.. thank beb

  2. er tegur sikit ek bro.. kalau leh website syarikat pro sikit..
    1) no ads bro (website company tak boleh ada iklan.. org tak yakin…
    2) nanti dah mampu letak kat domain sendiri.. lebih pro sikit.. kalau guna bawah domain broframestone cam tak pro..
    3) background simple je bro.. yg cakar2 ink hitam tu tak sesuai untuk website company..
    4) rasanya joomla lebih sesuai kot dari wordpres.. hehehe..
    5) Portfolio tu paling penting bro.. kena tunjuk hasil kerja..
    ok tu je la.. ini sekadar komen kosong je..

    1. thank zool…

      1) ok.. bro akan remove ads, tetapi ads kekadang perlu if ade yang nk jv dgn bro.. kira cam jv ads or in house ads

      2) ok.. dlm perancangan.. ada x domain yang bersesuaian untuk syarikat bro

      3) akan di tukar sekejab lagi

      4) ikutkan memang nak pakai joomla… tapi baru je hadai kes di hack…

      5) portfolio maybe dalam hari ini atau esok baru bro masukan

      anyway thank ek zool

  3. wow..
    gudluck2…
    satu jerk yg org xbaper berkenan…
    ads tue kalu bleh buang larr…
    company websites slalunyer xder ads…
    nanti org ingat company tue desperate plak…
    sekadar pandangan…
    gud luck k..
    heh…

    1. ok.. bro take note pasal nie ek

      tetapi ruangan iklan just untuk mereka yang ingin mengiklan perniagaan yang lebih kurang serupa dengan perniagaan bro..

      ada je syarikat yang berbuat sedemikian..

      pe2 pun TQ.. bro mmg nk komen dari korang

    1. yup… tang tue bro sendiri kena reka sistemnye.. nie just static web je

      if nk jadi tchnopreneur..

      order ke ape ke meeting ke semuanya melalui web tersebut…

      insya’lah bro akan cuba buat

Leave a Reply

Top