Undi Korang Amat Diperlukan Untuk Gathering Akan Datang

Undi Korang Amat Diperlukan Untuk Gathering Akan Datang


Next Gathering,

Kami memerlukan sponsor. Bukan sikit, tetapi banyak.

Undian anda amat kami hargai, walaupun ada bukan seorang blogger, pengguna facebook atau twitter. Undi anda penentu segala-galanya.

Bro mewakili rerakan yang selama ini mengadakan gathering secara besar-besaran merayu jasa baik pembaca blog ini untuk mengundi agenda mereka untuk mendapatkan sponsor bagi project gathering ini.

Untuk pengetahuan korang,

Beberapa gathering yang kami jalankan sebelum ini, mendapat liputan luas di kalangan rakan-rakan blogger, facebook dan twitter di seluruh Malaysia.

Sehinggakan ada yang sanggup datang dari selatan dan utara. Begitu juga yang sanggup bergerak bersama-sama dari Universiti mereka.

Hasilnya, ada pihak akhbar membuat liputan mengenai program ini.

Moga dengan undian korang,

Next gathering kita mendapat dana tajaan dari mana-mana syarikat, terutama DIGI untuk menjayakan matlamat komuniti seperti yang kita ada sekarang,

Tempoh undian sehingga 26 Oktober pukul 7 malam (dah suntuk nie)

Untuk mengundi sila Klik Pautan Ini. (jangan lupa like dulu ek)

Tolong sebar-sebarkan mengenai perkara ini kat twitter, facebook or mana2 social network

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Page with Comments

    1. ops.. he…23x dah tukar dah…. tp masih xcukup cantik la… esok lusa bro cat baik punya

      thank coz dah vote… nk cari vote dari org lain pulak nie

    1. tetapi komen ery tetap di terima….

      lagipun siapa yang xkenal ery kan… salah satu nama tercalon as blogger idaman malaya

    1. amin..

      harap2 cam tue la.. tapi masih memerlukan undian lagi… T-T

      pagi nie ranking dah masuk top 10.. lagi beberapa jam je lagi nie

    1. thank.. ala xperlu wat entry khas.. yg penting ajak memember vote…

      pagi nie dah masuk top 10 dah.. kul 7malam nie undian akan di tutup

    1. thank fren…. masih mencari pengundi lagi nie… top 10 dah ade dah.. lagi beberapa jam je nk habis

      dari info yang diperolehi.. kita dengan no 1 xjauh banyak pun bezanya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *