You are here
Home > Iklan > Ujibakat Raja Lawak Musim Ke-5

17,442,014 total views, 1,225 views today

Ujibakat Raja Lawak Musim Ke-5

Raja Lawak Astro (Musim 5) kembali lagi. Setelah Kecik dinobatkan sebagai Raja Lawak musim keempat, Gelanggang Raja Lawak bakal menemui anda tidak lama lagi.

Raja Lawak adalah sebuah program realiti pencarian bakat yang mana peserta yang terpilih akan bertanding untuk merebut takhta “Raja Lawak”. .

Bro tengok ramai antara blogger yang bro kenali pandai membuat lawak dan bukannya sekadar lawak bodoh.

If ada antara member2 blogger kita yang masuk ujibakat & terpilih sebagai peserta Raja Lawak Musim ke-5, bro dengan rela hati akan cuba mempromosikan beliau di blog bro he..23x

Di sini bro sharekan jadual uji bakat [bagi yang berkesempatan]

  1. 2 – 3 Oktober 2010 Berjaya Megamall, Kuantan
  2. 9 – 10 Oktober 2010 Pragin Mall, Penang
  3. 16 – 17 Oktober 2010 North Atrium, 1Borneo Hypermall, Kota Kinabalu
  4. 23 – 24 Oktober 2010 Plaza Kotaraya, Johor Bharu
  5. 30 – 31 Oktober 2010 Godown Theaterette, Kuching Waterfront
  6. 6 – 7 November 2010 The Mall, Kuala Lumpur

Bro..??

If bro masih lagi berstatus penganggur pada waktu ujibakat berlangsung, bro & member rumah bro akan datang ke ujibakat Raja Lawak 5 di The Mall.

Sekadar nak mencuba nasib. Tapi bro nie mana pandai buat lawak. Merapu rapakn kat blog reti la.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Ujibakat Raja Lawak Musim Ke-5

    1. joe pun nk join sama ek… ok je jom he..23x

      budak2 rumah bro ramai yg nk join… saje je nk try nasib he..23x

    1. he…23x raja lawak 3 pun lagi xbest he..23x

      tue la.. kot2 ade geng2 blogger kita nie yang boleh bikin pentas raja lawak happening n juri pun hey pening

    1. tue la… siri2 lain entah ape jadi dah.. sume jd pelakon.. jadi pelawak pun.. cam hape je kan…

      bro cam nk cuba nasib la

    1. bro sellau tengok tang final je he…23x

      erm nk masuk ke x nk masuk ke x nk masuk ke x..?? if masuk hony sudi x nk undi bro he..23x

    1. pe barang tumpang sekali.. alang2 moh naik ke pentas raja lawak sama dengan bro.. tp lain kumpulan la ek he..23x

    2. he..23x kamu terkencing je.. confirm masuk dalam blog bro he..23x

      pakai la pampers awal2 he…23x kan ade untuk orang dewasa punya.. ke kamu pakai untuk baby punya

    1. he..23x xpasti.. klu bro masuk.. ade potensi x..??

      tp xnak la wat lawak sengal cam kecik n sepah tue.. xmemanking industri negara sungguh..

      biar la masuk leh menang banyak award n hasilkan cerita sendiri

Leave a Reply

Top